Maverick Viñales lloga el xalet de Borja Thyssen a Can Diumenge

El pilot de MotoGP pot allotjar familiars i col·laboradors en un únic recinte i el fill de Tita Cervera en tindria prou amb un habitatge més petit per les estades que fa a Andorra

La zona de Can Diumenge
La zona de Can Diumenge Toni Solanelles

El pilot de MotoGP Maverick Viñales és el nou usuari del xalet de Can Diumenge que Carmen ‘Tita’ Cervera va regalar el 2015 al seu fill. La baronessa també va adquirir un altre immoble pràcticament idèntic just al costat. Fins ara un immoble i l’altre eren els que habitualment utilitzaven quan fan estada al Principat. Però des de fa un temps Borja Thyssen hauria decidit que amb un habitatge menys espaiós en té prou. I després de barallar, ja fa temps, la possibilitat fins i tot de vendre l’immoble, finalment hauria arribat a un acord amb l’esportista.

De fet, l’entesa ja fa unes quantes setmanes que és realitat. El pilot de motos empordanès fa temps que resideix al Principat. Els darrers temps ho havia fet en un habitatge de luxe a l’avinguda Meritxell. Un immoble que no era suficient gran quan familiars seus decidien venir a visitar-lo a Andorra o quan per temes laborals alguns dels seus col·laboradors s’han d’establir al país. Viñales havia de buscar altres allotjaments.

Amb el xalet de Thyssen solucionaria la qüestió d’espai. L’immoble de Can Diumenge, la luxosa zona residencial d’Escaldes, disposa de diverses plantes que com aquell que diu cadascuna està habilitada com una mena de pis integral. Permet allotjar-hi el personal que temporalment ha de fer estada al Principat amb Viñales. El lloguer seria per uns quants milers d’euros mensuals, un cost que no estaria en cap cas fora de lloc, segon les fonts.

Borja Thyssen estaria buscant o ja hauria buscat -en aquest sentit, no ha transcendit si ja ha trobat un nou allotjament- un habitatge més petit on fer estada quan ve al Principat. Des de fa anys el fill de la baronessa sol venir habitualment sol a Andorra a fer els tràmits corresponents o a passar els dies que li són exigibles per la naturalesa de la residència de què disposa. Justament, aquesta mateixa setmana ha transcendit que Hisenda i la fiscalia han deixat de perseguir-lo per un suposat delicte fiscal perquè se l’acusava de no residir de forma efectiva al Principat fa una dècada llarga.

Comentaris (6)

Trending