Govern destina 627.000 euros a un mòdul de gestió de recursos humans per motivar els treballadors

L'objectiu és implicar-los en els objectius de l'Administració i que augmentin la seva productivitat, competitivitat i resultats

Façana de l'edifici del Govern.
Façana de l'edifici del Govern. ARXIU

El Govern ha adjudicat a l'empresa Deloitte Andorra Auditors i Assessors, la implantació del mòdul de gestió de recursos humans i de nòmina amb el producte SAP HCM per un import de 627.000 euros. La modalitat de contractació ha estat urgent i la durada del contracte serà de vuit mesos, més dos mesos de suport.

SAP és una empresa alemanya de programari que va ser fundada l'any 1972 i HCM (Human Capital Management) és la gestió del capital humà. Els objectius del programari és motivar els treballadors, implicar-los en els objectius de l'Administració i que augmentin la seva productivitat, competitivitat i resultats. Facilita tota la gestió dels recursos humans, reduint costos a través de l'automatització i optimització dels processos.

El Govern va aprovar l'adjudicació en la sessió de consell de ministres del passat dia 19 després de convocar un concurs internacional. Contra aquesta resolució es pot interposar recurs administratiu davant del Govern en el termini d’un mes a comptar de la data de la notificació de l’acte objecte de recurs.

L'empresa escollida assegura a la seva pàgina web que han assessorat més de 2.550 clients en les seves transformacions SAP HCM i que disposen de més de 11.000 professionals experts en aquest sistema a tot el món.

 

Comentaris (12)

Trending