“Demano perdó si no m’he explicat bé des del principi”

L’home que al juny va mobilitzar diverses persones perquè l’ajudessin a trobar una sortida i no haver de dormir al cotxe manté la seva versió just després de saber que pot acabar denunciat per estafa i amenaces

Pertinences de Fabio a l'interior del cotxe en una imatge amb què pretén justificar que dormia al vehicle.
Pertinences de Fabio a l'interior del cotxe en una imatge amb què pretén justificar que dormia al vehicle.

En un carreró sense sortida. Així creuen que es troba en Fabio, l’home que el mes de juny va protagonitzat la campanya de suport perquè s’havia quedat temporalment sense feina i per poder pagar suposadament les pensions de manutenció estava dormint al carrer, en el seu vehicle. Després que se l’hagi assenyalat a les xarxes socials com un mentider, com el tramador de tota un muntatge, ara manté que tot és cert. Això sí, “demano perdó si no m’he explicat bé des del principi”.

Sia com vulgui, a través de les xarxes socials, Fabio també ha emès una mena de comunicat justificant tot plegat. Explicant com és que ha anat a Salou de vacances -les hi hauria pagat un seu germà que viu a Luxemburg-, que si té alguna parella embarassada o no (manté que no), que si també ha estat a Portugal (assegura que per fer tràmits necessaris…). L’home ha contactat també amb l’Altaveu per dir-hi la seva. Però sense referir-se ni a l’episodi de les amenaces ni a poca cosa més. De fet, després de saber que la policia està al corrent de la qüestió, es va fer el silenci.

IMG 2308

Relacionat

El conte de l’home que mai no va dormir al cotxe

Fabio ha tramès centenars de documents a l’Altaveu -rebuts, justificants de transferències, manuscrits…- que justificarien que ho té tot al dia i que compleix amb les seves obligacions. Són els mateixos documents, però, que va aportar al seu dia a la gent que se’l van acabar creient i van muntar una campanya per ajudar-lo. Ara saben que de tot allò, ni la meitat és bo. I que justament va complir amb les seves obligacions unes poques setmanes, justament, per poder sostenir el que consideren que és muntatge.

A les persones del grup que li va donar suport, excepte a una a qui va amenaçar amb una querella per difamació, no ha contactat amb ningú. No té arguments per fer-ho, afirmen fonts del grup. Alguns dels seus integrants encara mantenen contacte i estan indignats. La dona que hauria estat amenaçada hauria deixat constància del fet a la policia, sense arribar a formalitzar una denúncia. I el cos d’ordre hauria recomanat posar el fet en coneixement de la Batllia atès que a la seu de la Justícia ja se segueixen altres causes en contra de l’home.

Imatge del grup de WhatsApp que es va crear.

Relacionat

L’home-que-no-dormia-al-cotxe amenaça aquells que el van ajudar de denunciar-los per difamació

“Hi ha gent que ha ajudat i ajuda i també hi ha gent molt dolenta. És estrany quan no es coneix la història. Pago totes les despeses que he de pagar”, manté l’home. “És cert que durant moltes setmanes, per no dir tres mesos, vaig estar dormint al cotxe. Es pot comprovar amb les càmeres dels comuns, perquè vaig estar en diversos aparcaments”, hi afegeix explicant que també és veritat que va estar-se una temporada a casa d’una amiga, igual com ara “he conegut una persona que m’ha ajudat i ara estic a casa seva”.

En fi, que el ‘bo’ d’en Fabio, amb una mica de mala sort, haurà d’explicar la seva dramàtica història de nits dormint al cotxe a la Batllia. La mateixa que tot sovint li requereix el pagament de deutes i altres històries.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending