L’home-que-no-dormia-al-cotxe amenaça aquells que el van ajudar de denunciar-los per difamació

En Fabio hauria advertit les persones que van crear el grup de WhatsApp a través del qual coordinaven la recerca que emprendrà accions contra ells si continuen ‘destapant-lo’

Imatge del grup de WhatsApp que es va crear.
Imatge del grup de WhatsApp que es va crear.

Són d’aquelles situacions rocambolescos. Una vegada desmuntada la mentida, desfet el muntatge, o descobert l’engany, com sia que se li vulgui dir, l’home que el mes de juny va protagonitzar una mena de campanya de solidaritat que va mobilitzar una vintena de persones que li buscaven ajuda, ara, el mateix home, en Fabio, amenaça de denunciar per difamació aquells que el van ajudar de bona fe.

Cert que hi ha un petit grup de les persones que li van fer costat ara fa dos mesos que estan analitzant d’interposar algun tipus de denúncia en contra de l’home per mirar que se’l pugui investigar per la presumpta estafa que hauria comès. No està quantificat quant va suposar les aportacions que se li van fer ja fossin en diners en metàl·lic o en espècies, bàsicament aliments i productes bàsics que a diferència de les propostes de feina o allotjament sí que acceptava.

Una vegada entre dilluns i dimarts van començar a rodar, sobretot per les xarxes socials, explicacions molt fidedignes i detallades sobre la manera d’actuar i el comportament de Fabio, que deixaven ben clar que el drama que va escenificar era justament això, una escenificació, l’home hauria començat a advertir a partir dels números de telèfon que tenia per la creació al seu dia d’un grup de WhatsApp que es va crear per coordinar la seva ajuda que actuaria per difamació contra qui continuï desemmascarant-lo.

La situació, lluny d’amainar els ànims dels estafats, encara ha caldejat més l’ambient. Més quan queda clar, per exemple, que més enllà de la campanya del juny, l’home ja havia tingut problemes en almenys un dels llocs de restauració on havia treballat de cambrer. Un suposat accident laboral del qual hi ha moltes sospites que va ser simulat va portar més d’un problema. En tot cas, les amenaces de l'home l'únic que poden fer és animar una denúncia en contra seva per estafa.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending