Els beneficiaris de la prestació econòmica per desocupació involuntària pugen un 750% en un any

El mes d'agost es van 29 contractacions mitjançant el Servei d’Ocupació, 11 amb el Programa de foment per donar resposta a la situació causada per l’emergència sanitària del SARS-COV-2, mitjançant el sector públic i les entitats d’iniciativa social

Edifici del departament de Treball a Escaldes-Engordany.
Edifici del departament de Treball a Escaldes-Engordany. Altaveu

Les persones beneficiàries de la prestació econòmica per desocupació involuntària a l'agost han estat de 187, un -46,3%  respecte al mes anterior (304 persones) i un +750% respecte a l’agost de l’any anterior (22 persones). D’aquestes 187 persones, 50 corresponen a la prestació decretada pel Govern, cosa que representa un +127,3% respecte a les dades d'agost de l'any 2019 (22 persones).

A més, el mes d’agost, s’han comptabilitzat 137 persones beneficiàries de les prestacions econòmiques ocasionals per desocupació involuntària arran de la  Covid-19, un -38,5% menys que el mes de juliol. L’import net total d’aquestes prestacions ocasionals per al mes d’agost és de 125.579,06€.

Per altra banda, aquest mes d'agost s’han fet 29 contractacions mitjançant el Servei d’Ocupació, 11 mitjançant el 'Programa de foment de la contractació per donar resposta a la situació causada per l’emergència sanitària del SARS-COV-2, mitjançant el sector públic i les entitats d’iniciativa social'.

 Del total de persones inscrites al Servei d’Ocupació, n’hi ha 210 que van trobar feina pels seus propis mitjans. Les dades han estat facilitades aquest dijous pel departament d'Estadística del Govern.

Etiquetes

Comentaris

Trending