El bar restaurant de Govern canvia de gestor

L'adjudicatari començarà la seva activitat el 3 de gener i el projecte contempla una inversió important en mobiliari, l'adaptació de la cuina i una nova imatge

Comentaris

Interior del bar restaurant de Govern.
Interior del bar restaurant de Govern.

El bar restaurant de l'edifici administratiu de Govern canviarà de mans el pròxim dia 3 de gener després que la concessió hagi passat a la societat Carma SL. Feia quasi 30 anys que hi havia el mateix adjudicatari que continuarà fins el pròxim dia 31. Els nous responsables estan organitzant l'equip i faran una important inversió en mobiliari, en adaptar la cuina i el local tindrà una nova imatge

El BOPA publica aquest dilluns la concessió administrativa de l’explotació del bar restaurant de l’edifici administratiu del Govern a la societat Carma SL, que ja compta amb el restaurant K l'Irina i que s'ocupa també el servei de menjador d'una escola d'Andorra la Vella. El canvi entre l'actual gestor, que porta quasi 30 anys al front de l'establiment, i el nou es farà efectiu el 3 de gener.

Ara mateix, està organitzant l'equip i farà una important inversió en adaptar la cuina i canviar el mobiliari. El local també tindrà una nova imatge. Des de Govern s'ha demanat als nous responsables que comptin amb els actuals treballadors.

Els cafès són un dels productes que haurà de garantir el concessionari.

Relacionat

Garantir cafès, pastes, entrepans i dinars pels funcionaris

El local continuarà amb la mateixa gestió fins el dia 31 i el nou arrendatari ha explicat que els canvis s'aniran percebent de forma gradual. La durada del contracte és de 10 anys, prorrogable anyalment, fins un màxim de 15. El concurs ha estat nacional i la modalitat de la contractació es ordinària.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending