Garantir cafès, pastes, entrepans i dinars pels funcionaris

El Govern ha de tancar abans del 29 de desembre el nou concessionari del bar restaurant de l’edifici administratiu, pel qual espera percebre un cànon mensual mínim de 660 euros

Cafès de tota mena o pastes com ara croissants, ensaïmades o canyes. També entrepans i sucs natural. I l’opció d’un menú diari. Són només alguns dels productes que el Govern vol que s’ofereixen en el bar restaurant que hi ha a la planta baixa de l’edifici administratiu, un servei bàsicament centrat per als funcionaris que hi treballen cada dia i, també, els càrrecs polítics. Ara es busca un nou responsable per a l’establiment.

La concessió inclou l’explotació del restaurant així com de la cuina i uns magatzems i altres dependències de serveis, ja situats a la primera planta. L’actual contracte està a punt de finalitzar i toca buscar un nou responsable de l’establiment (o bé que l’actual gestor passi el concurs per continuar-hi al capdavant).

La nova concessió s’iniciaria el 29 de desembre i tindria un termini inicial de deu anys. Posteriorment, es podran acordar pròrrogues exercici rere exercici fins a un màxim de quinze. A banda d’assegurar el manteniment dels locals, es demana que qui es presenti per portar l’establiment, garanteixi l’obertura del mateix durant l’horari de l’administració. També haurà d’assumir els encàrrecs que li pugui fer Govern per a esmorzars o dinars vinculats a actes socials que s’organitzin des de l’executiu.

Una de les claus del concurs serà la proposta econòmica, que es divideix en dos vessants. Per un costat, el cànon que haurà de satisfer mensualment l’adjudicatari al Govern. Aquest serà com a mínim de 660 euros mensuals. És a dir, 60 més dels marcats en el contracte amb l’actual concessionari, que data del 2011. Per l’altre també s’haurà de presentar una proposta dels preus dels diferents productes que s’oferiran al local.

El concurs ja inclou una llista concreta de productes: diferents tipus de cafè, sucs, pastes, entrepans i, també l’obligació d’oferir un menú diari. Tot i això, es deixa la porta oberta a la possibilitat que la proposta inclogui altres opcions, entre els quals, es destaca, es valoraria que aquestes s’adaptessin a possibles intoleràncies alimentàries. Ara bé, les tarifes que es fixin en l’oferta seran les que caldrà mantenir al llarg de tot el termini de la concessió, amb l’opció, si així ho estima convenient Govern, d’aplicar l’IPC.

El termini per presentar propostes finalitza el 30 de novembre. A partir d’aquí, caldrà elegir la que es consideri més adient. Tot perquè el 30 de desembre els treballadors i càrrecs polítics que passen cada dia a l’edifici administratiu no perdin un servei que, en certa forma, es pot considera essencial.

Interior del bar restaurant de Govern.

Relacionat

El bar restaurant de Govern canvia de gestor

Comentaris (5)

Trending