Andrail es reuneix amb Espot per compartir postures sobre l’arribada del ferrocarril

L’associació assegura que s’estan seguint les passes per fer possible el tren al país i que es mantindrà el contacte amb el Govern

Els representants d'Andrail amb el cap de Govern, Xavier Espot
Els representants d'Andrail amb el cap de Govern, Xavier Espot

L’associació promotora del ferrocarril, Andrail, ha indicat a les seves xarxes socials que ha mantingut avui una reunió amb el cap de Govern, Xavier Espot, per parlar-ne sobre l’arribada del tren al país. De fet, asseguren que “s’estan iniciant passes per fer possible” aquesta infraestructura al Principat.

Durant el seu discurs a la primera jornada del Debat d’Orientació Política Espot ja va deixar patent que l’arribada del tren a Andorra no era cap desgavell. De fet, s’estaven portant a terme negociacions amb el Banc Europeu d’Inversions i que un dels projectes que es podria arribar a finançar serien les infraestructures de connexió. L’estat, ara fa gairebé un mes, era molt inicial, i encara no es tenia cap cosa lligada.

Espot dirigint-se al faristol des del qual ha parlat al Consell General.

Relacionat

Negociacions amb el Banc Europeu d’Inversions per buscar finançament per l’arribada del tren

Amb aquesta reunió, Andrail confirma el que ja va exposar Espot en aquell moment, que sembla que les posicions de l’executiu i l’associació estan properes. Han afirmat que “el tren és la solució de mobilitat que necessitem”. Amb aquesta aproximació de parèixer, expliquen que “és hora d’estudiar i fixar els objectius que volem assolir”, i que es mantindrà el contacte amb el Govern per aconseguir portar el ferrocarril al país.

 

Comentaris (1)

Trending