Alías i Bernabé debatran sobre el periodisme en temps de guerra

Els dos corresponsals explicaran de primera mà com és la cobertura d'un conflicte bèl·lic i com es transmet en els mitjans de comunicació

Els participants en la xerrada sobre periodisme de guerra.
Els participants en la xerrada sobre periodisme de guerra.

L'Associació de Professionals de la Comunicació organitza una xerrada per tractar el tema del periodisme en temps de guerra. Qui millor que el corresponsal de TV3 a Moscou, Manel Alías, i la periodista catalana Mònica Bernabé per debatre i explicar de primera mà com es transmet la informació d'un conflicte bèl·lic en els mitjans de comunicació.

El corresponsal a Rússia i Ucraïna de TV3 Manel Alías i la periodista catalana Mònica Bernabé, excorresponsal a l'Afganistan per diferents mitjans de comunicació espanyols i catalans, seran els protagonistes de la xerrada el pròxim 22 d'octubre, a les 19 hores, a la sala d'actes de la Llacuna d'Andorra la Vella. La xerrada l'organitza l'Associació de Professionals de la Comunicació d'Andorra sota el títol 'Informació, desinformació i propaganda en temps de guerra'. La trobada serà moderada pel politòleg i també periodista andorrà Yvan Lara.

Alías, nascut a Berga el 1977, es va convertir, el 2014, en el primer corresponsal de la televisió catalana a Moscou i al llarg de tot aquest any 2022 ha estat enviat especial a la guerra d'Ucraïna, mentre Bernabé va viure i treballar al país asiàtic des del 2007 al 2014 i on va fundar l'Associació per als Drets Humans a l'Afganistan (ASDHA), ONG d'ajuda a les dones afganeses. Tots dos debatran sobre la informació que es transmet a través dels mitjans de comunicació dels conflictes armats. La conferència és d’accés lliure prèvia, però cal fer reserva prèvia.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending