Setze punts a la cara per un ‘cop’ de ganivet en un local d’oci del Pas

La policia va detenir un resident de 30 anys com a autor de l’agressió gairebé deu hores després de la comissió dels fets

-
-
L’empleat d’un establiment d’oci nocturn del Pas de la Casa va haver de rebre setze punts de sutura a la cara arran d’un tall que li va causar un client en el marc d’una batussa la matinada de diumenge. La policia va detenir l’agressor gairebé deu hores després dels fets, encara que ja abans els agents tenien clar de qui es tractava.

Una patrulla policial va haver d’intervenir sobre 2/4 de 4 de la matinada de diumenge arran d’un avís que deia que hi havia un incident a l’interior d’un local d’oci nocturn del Pas. Quan els agents van arribar al lloc, segons que informa aquest dilluns el cos en un comunicat en què fa balanç de totes les detencions hagudes durant la setmana passada, hi va trobar un dels treballadors de l’establiment amb una ferida a la cara causa per arma blanca.

De fet, el tall li haurien causat a l’home amb un ganivet de cuina amb una fulla de vint centímetres. La víctima va precisar setze punts de sutura per la ferida facial i, a més a més, va patir un traumatisme al maxil·lar i a la zona lumbar arran dels cops rebuts durant la batussa. L’agressor va fugir immediatament després de protagonitzar l’aldarull.

Arran de les dades que van facilitar als agents que van acudir a l’alerta diverses persones que hi havia al local es va aconseguir identificar l’autor de l’agressió. Inicialment, però, no se’l va poder detenir. L’arrest no es va poder dur a terme fins passats 2/4 d’1 del migdia de diumenge. El detingut va resultar ser un resident de trenta anys.

Comentaris

Trending