Padreny manté que “ara no és moment perquè el ministre Martínez Benazet dimiteixi”

El conseller socialdemòcrata recorda que s’està davant una situació “crucial” per crítica i que cal que tots els gestors de la pandèmia estiguin al peu del canó amb les màximes eines possibles

Roger Padreny fent declaracions a la plaça del Consell General.
Roger Padreny fent declaracions a la plaça del Consell General. Toni Solanelles

Matisant lleugerament el discurs oficial socialdemòcrata, el conseller general del PS Roger Padreny ha assegurat que “ara no és moment perquè el ministre Martínez Benazet dimiteixi”. I abans de demanar-se “què aportaria” una renúncia just en moment “crucial”, el parlamentari socialdemòcrata ha deixat clar que “és important que les persones que gestionen la pandèmia” tinguin “les màximes eines” i estiguin al peu del canó.

Això sí, Padreny, a preguntes dels periodistes després d’una compareixença per parlar dels embussos de trànsit de divendres passat, ha reclamat, o millor dit en paraules seves, ha encoratjat el ministre a treballar amb “màxima coherència”. Tenia a veure això amb les mentides que els socialdemòcrates haurien detectat en les maneres de fer o de comunicar del titular de Salut.

Pere Baró i Pere López durant la compareixença d'aquesta tarda.

Relacionat

El PS exigeix que rodin caps a Govern per “la gestió caòtica” de la pandèmia

Dos dels principals dirigents del PS, el seu president i líder parlamentari, Pere López, i el secretari d’organització, Pere Baró, havien reclamat aquest dilluns l’assumpció de responsabilitats per part de Govern en relació amb “la caòtica gestió” de la pandèmia, que ha incrementat moltíssim la pressió assistencial les darreres hores. Això sí, ni López ni Baró no van voler demanar obertament la dimissió de ningú al·ludint a una circumstància que Padreny ha deixat més clara: “No és el moment”.

El jove parlamentari socialdemòcrata ha explicat que “no veig perquè hauria de dimitir (Martínez Benazet) en un moment crucial. No veig què canviaria això en el moment en què estem”, amb un alt índex de contaminació, l’UCI plena i moltes famílies, com van lamentar López i Baró, sumides en el “caos” per la continua “improvisació” i “manca de planificació”.

Comentaris (20)

Trending