La CASS cobrirà al 100% productes per al tractament del dèficit de creatina cerebral

El consell d’administració de la parapública ha adjudicat a l’empresa Contecnow el suport i serveis de llicències d’un programari d’antivirus

Comentaris

Accés a la CASS.
Accés a la CASS. Toni Solanelles

El consell d’administració de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) ha aprovat la inclusió a la cartera de serveis de medicaments costosos els productes amb Ornitina pel tractament del dèficit de creatina cerebral. La cúpula de la parapública també ha pres decisions en relació a un parell de concursos públics, un per convocar-lo i l’altre per adjudicar el que ja havia sortit a concurs.

La CASS ha validat aquest dimarts l’informe de la Comissió de Cartera de Serveis referit a la inclusió dels productes amb Ornitina pel tractament del dèficit de creatina cerebral secundari al dèficit de guanidino acetat metiltransferasa (GAMT) com a medicaments costosos coberts al 100%. També ha acordat la licitació d’un concurs públic nacional pel lloguer, manteniment i serveis de les impressores, fotocopiadores multifuncionals i faxos. I l’adjudicació per a la contractació d’una empresa per a l’adquisició del suport i serveis de llicències d’un programari d’antivirus a l’empresa Contecnow.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending