Nou digestòleg per mirar de combatre la llista d’espera

Es concedeix una autorització per cinc anys al facultatiu francès Jean-Marc Combis

Jean-Marc Combis.
Jean-Marc Combis. ARXIU

Si no té referent en digestologia i li agafa un mal de panxa, pot ser que trigui unes quantes setmanes a ser visitat. Els especialistes en aparell digestiu són uns dels que presenten una llista de pacients més alta. De fet, hi ha alguns dels facultatius experts en la matèria que ja no poden incrementar més la seva nòmina de pacients. D’aquí que s’hagi acordat autoritzar per a l’exercici professional un nou professional del sector.

Jean-Marc Combis, francès, ja havia rebut una autorització per a l’exercici de curta durada. Vistes les necessitats que hi ha en matèria d’aparell digestiu al país, i atenent als informes emesos pels organismes corresponents, com ara el Col·legi de Metges, el Govern ha acordat autoritzar com a mínim per a cinc anys a Combis perquè pugui exercir la digestologia per compte propi.

El permís està condicionat a la signatura de conveni amb la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS), que ja el tenia, i a la integració plena al Servei d’Especialitats de Medicina de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Combis ja estava exercint en l’actualitat en un despatx d’un centre mèdic de l’avinguda de les Nacions Unides, a Escaldes.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending