Un home de 57 anys que estava confinat a casa esdevé la víctima 136 de la pandèmia

La situació de l’home, veí de la parròquia de la Massana, es va agreujar durant la jornada de dijous i va acabar finant al servei d’Urgències

Accés a l'hospital pel servei d'Urgències.
Accés a l'hospital pel servei d'Urgències. Toni Solanelles

Les autoritats sanitàries hauran de comptabilitzar una nova víctima relacionada directament amb la pandèmia. Finalment, segons que ha pogut saber l’Altaveu, s’ha confirmat que la mort de l’home que va finar la nit de dijous al servei d’Urgències de l’hospital tenia vinculació directa amb el coronavirus.

Segons les fonts consultades, es tractaria d’un conegut veí de la parròquia de la Massana de 57 anys que estaria inicialment confinat al seu domicili atès que havia estat diagnosticat de Covid. Aquest dijous el seu estat de salut s’hauria agreujat i hauria acudit al servei d’Urgències on finalment hauria perdut la vida. Caldrà afegir-lo, malauradament, a la llista de víctimes vinculades a la pandèmia.

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Relacionat

Mor un altre dels pacients ingressats amb Covid a l’UCI de l’hospital

És una de les persones més joves que mort en relació a una crisi sanitària que al Principat suma, per ara, 136 víctimes. Justament a primera hora d’aquesta tarda el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, havia confirmat la víctima 135, ja avançada per l’Altaveu. En aquest cas es tractava d’un resident francès de 77 anys que estava ingressat des de feia setmanes a l’hospital.

Amb altres patologies que el debilitaven, l’home hauria estat diagnosticat de Covid i el seu estat es va anar agreujant fins a haver de ser traslladat a l’UCI, on ha romàs els darrers dies fins a, malauradament, perdre la vida. Com ha dit el titular de Salut, quan es personalitza s’evita especificar si es tracta de persones vacunades o no, en formar part aquest fet de l’estricta confidencialitat de cada persona.

Comentaris (18)

Trending