Mor un altre dels pacients ingressats amb Covid a l’UCI de l’hospital

S’estan fent proves ‘post-mortem’ a una altra persona que va morir anit a Urgències i que se sospita que també podria estar contagiada

Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Façana de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ALTAVEU

La pandèmia s’ha cobrat una nova víctima. Com a mínim hi ha una defunció més a la llista de persones que han perdut la vida tenint relació, d’una manera o altra, amb la Covid. Es tracta d’una persona -un home- de 77 anys i que estava ingressada últimament a l’UCI de l’hospital. El difunt feia setmanes que estava hospitalitzat i tenia altres patologies més enllà de la infecció vírica.

La defunció es va produir durant la jornada d’ahir i esdevindrà, malauradament, la defunció 135 vinculada amb la pandèmia. A banda d’aquesta persona, també s’està analitzant, a través de les proves forenses ‘post-mortem’ escaients, si la malaurada llista s’ha d’ampliar. Anit hi va haver una defunció sobtada al servei d’Urgències que cal veure si també pot tenir alguna mena de lligam amb el coronavirus, que està intensificant moltíssim la seva presència.

De fet, els especialistes mèdics i els responsables de l’hospital estan avaluant la necessitat d’incrementar els espais per a cures intensives al centre hospitalari. L’increment de pacients greus contagiats amb coronavirus continua a l’alça. Les darreres hores fins i tot un respirador que hi ha en un dels box d’Urgències s’ha hagut de traslladar a l’UCI per poder disposar de més equips. L’hospital de dia es podria haver de condicionar més aviat que tard com a UCI.

Comentaris (13)

Trending