Salut confirma una nova defunció per Covid i notifica 30 nous positius i 65 recuperacions

La mort d’un veí de Canillo de 91 anys que va morir aquest dimecres a la tarda eleva a 83 les víctimes de la pandèmia

La pressió hospitalària s'ha reduït, però malauradament en part ha estat per un parell de defuncions.
La pressió hospitalària s'ha reduït, però malauradament en part ha estat per un parell de defuncions. ALTAVEU

La defunció d’una persona que estava ingressada a la planta Covid de l’hospital eleva a 83 les víctimes de la pandèmia. Es tracta d’un veí de Canillo de 91 anys que va morir aquest dimecres a la tarda amb posterioritat a l’actualització oficial per part del Govern de les dades sanitàries. Respecte a les dades sanitàries d’aquest dijous, Salut ha detectat 30 nous casos de coronavirus al Principat i 65 pacients recuperats, situant els casos actius en 445.

Per ara, la pressió hospitalària ha anat baixant, però malauradament, en part, ho ha fet per la defunció d’algunes de les persones que estaven ingressades al centre sanitari. Les dues darreres víctimes de la pandèmia, dos homes de 81 i 91 anys respectivament, estaven ingressats a l’hospital. El primer es va contagiar al mateix centre, on havia ingressat setmanes abans, a la tercera planta, per altres patologies.

Benazet, aquesta tarda a Govern

Relacionat

Salut preveu un increment de positius “falsejat” per l’augment de proves realitzades

Respecte a les dades sanitàries d’aquest dijous, Salut ha detectat 30 nous casos de coronavirus al Principat, situant la xifra total en 7.699 persones afectades, de les quals 6.842 pertanyen a la segona onada. El nombre de casos actius és de 445 i a l’hospital resten 13 persones ingressades a la ‘planta covid’ i dos a l’UCI, ambdós amb ventilació mecànica. AIxí doncs, s’han recuperat de la malaltia 7.171 (+65) ciutadans.

Al Cedre, ara per ara, no hi ha cap afectat. Pel que fa a la situació del sistema educatiu, Salut ha informat que hi ha un total de 23 aules sota vigilància activa. D’aquestes, 15 resten confinades i 13 es troben en vigilància activa parcial. A més, també hi ha 53 aules en vigilància passiva. Amb tot, la taxa de reproducció del virus se situa en 0,8, aproximadament.

Comentaris (1)

Trending