Comença el repartiment del segon test d’antígens gratuït

Els punts d’entrega ja han rebut l’ordre de donar dos a qui els reculli perquè s’ha confirmat l’arribada de les 100.000 proves de les quals s’estava pendent

El test d'antígens distribuït pel Govern l'any passat.
El test d'antígens distribuït pel Govern l'any passat. G. P.

Confirmat: hi haurà un segon test d’antígens gratuït per a cada ciutadà. De fet, alguns comuns ja han començat a donar dos a les persones que estan anant a recollir-los aquest dimecres. Molts punts d’entrega ja disposen del material necessari per fer aquest subministrament extra que, en certa forma, ja va donar gairebé per fet Joan Martínez Benazet el passat dilluns.

Inicialment, la idea era repartir un únic test d’antígens per persona. Qui en volgués més, havia d’anar a buscar-los a les farmàcies o els laboratoris. El ministre de salut, però, ja dilluns va indicar que es confiava que en pocs dies arribés una comanda de 100.000 més i que, un cop es tingués, es podria distribuir un segon gratuït de cara a la setmana vinent. Finalment, però, tot s’ha avançat.

Una captura de pantalla de l'audiovisual amb recomanacions.

Relacionat

Govern dóna per fet que abans de Cap d’Any es repartirà un segon autotest d’antígens gratuït

Els ciutadans que han anat aquest matí a recollir el primer test a diferents punts d’entrega s’han trobat amb la sorpresa que, directament, se’ls ha facilitat el segon. Per tant, ja estaran disponibles per aquesta primera tongada de festes nadalenques, amb la Nit de Nadal, el mateix dia 25 i Sant Esteve, com a dates assenyalades.

Cal tenir present que el material no requereix cap condició especial d’emmagatzematge i, per tant, es pot guardar sense problemes a les llars durant diversos dies. Pel que fa als que hagin anat ja a recollir el test i només se’ls hagi facilitat un, hauran de tornar a fer el tràmit.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending