Cap contagi en els futbolistes de l’Inter d’Escaldes que van jugar contra un rival amb coronavirus

Tots ells s’han sotmès a proves diagnòstiques que han donat negatiu i, per tant, han descartat que s’hagin infectat amb la malaltia que sí que tenia Handa Namani

Un instant del duel entre l'Inter i el Drita del dissabte passat.
Un instant del duel entre l'Inter i el Drita del dissabte passat.

Els jugadors i tècnics de l’Inter d’Escaldes ja respiren tranquils. De fet, tota l’expedició del club que va viatjar a Nyon la setmana passada per disputar l’eliminatòria preliminar de la Lliga de Campions. Les proves diagnòstiques a les quals s’han sotmès després de saber que un dels jugadors del Drita havia donat positiu per coronavirus han descartat que cap d’ells s’hagi contagiat. Per tant, s’ha esvaït la inquietud que planava sobre l’entitat aquests darrers dies.

L’alarma va saltar dimarts quan es va fer oficial la suspensió del duel que el Drita havia de disputar contra el Linfield. La decisió es prenia després que en les proves prèvies preceptives al duel un dels futbolistes kosovars, Handa Namani, donés positiu amb la malaltia. El principal problema era que el jugador havia disputat els 90 minuts del duel contra l’Inter, en el qual els escaldencs van caure per 2-1. De fet, el gol decisiu va ser obra seva.

Un instant del duel disputat entre Inter i Drita, en el qual va jugar el futbolista que ha donat positiu.

Relacionat

Alarma a les files de l’Inter d’Escaldes pel positiu per Covid-19 d’un dels botxins a la Champions

Això va provocar inquietud entre els jugadors del club. Ràpidament, es va optar perquè tots ells passessin proves diagnòstiques, tot i que per la informació que es tenia, s’entenia que, durant el duel, Namani tenia una càrrega viral baixa -de fet, s’entén que, llavors, hagués donat negatiu en el test- i, per tant, el risc de contagi havia estat mínim. Era la millor forma de recuperar la tranquil·litat.

Un instant del duel entre l'Inter i el Drita.

Relacionat

Proves diagnòstiques a la plantilla de l’Inter d’Escaldes per descartar contagis de coronavirus

Els resultats d’aquestes proves ja han arribat i tots els futbolistes de l’Inter han donat negatiu. Per tant, cap d’ells està infectat. A més, s’entén que, vist l’escàs risc d’infecció que van tenir durant el partit per la càrrega viral de Namani, no cal ni tan sols fer una segona prova d’aquí uns dies. Sí que se la faran alguns, aquells que la setmana vinent s’han d’incorporar als entrenaments de la selecció per preparar els primers partits de la Lliga de Nacions de la UEFA que s’han de celebrar a inicis de setembre.

Comentaris (1)

Trending