'Rebel', el nou espectacle del Cirque du Soleil que canvia les dives pels cantants dels darrers 50 anys

La proposta es repetirà en 22 espectacles que tindran lloc del 29 de juny al 28 de juliol al voltant de 60 minuts de duració i tindrà com a fil conductor l'amor

-
-
Andorra Turisme i el ministeri de Turisme han presentat aquest dimarts al matí el nou espectacle de la companyia canadenca, en què sobretot han defensat que és una proposta que va en la línia de l'any passat perquè va funcionar. Per l'estiu d'aquest 2019 l'edició tornar a ser de música viva i acrobàcies del Cirque du Soleil. Enguany, porta per nom 'Rebel', i el nou espectacle canvia les dives pels 'divos', és a dir, proposa que siguin les grans veus musicals masculines dels darrers 50 anys de la història de la música les encarregues de l'espectacle juntament amb els atractius del circ. El pressupost amb el que compta 'Rebel' s'equival a uns 2,6 milions d'euros de despesa neta. 

La varietat de cançons seran de diversos estils com rock, pop, electrònica, blues, entre d'altres. Però de moment, no han confirmat els noms dels artistes escollits perquè segons han explicat encara s'estan negociant. Com també s'està treballant amb els drets d'autor amb les discogràfiques i mànagers, els quals tenen un cost de 275.000 euros.

Entre el noms dels artistes hi podria aparèixer el de Michael Jackson

En aquest sentit, el ministre de Turisme, Francesc Camp, ha explicat que de vegades és complicat trobar els drets d'autor i que per exemple, l'edició de l'any passat no hi va poder ser el nom de Madonna. El que sí que s'ha pogut saber, és que molt probablement com ha avançat el director de producte i nous projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, entre els noms dels artistes hi podria aparèixer el de Michael Jackson.

El títol que porta l'espectacle, 'Rebel', fa referència al punt provocador, diferent, inconformista que tenen aquests artistes amb la societat. Una proposta que tal com ha explicat Camp, ve feta des del Cirque du Soleil i la troben molt encertada. A més, el ministre ha remarcat que el fil conductor serà l'amor i que per tant, les peces cantades seran d'aquesta temàtica i no d'altres aspectes de la vida.

Les dates de l'espectacle seran del 29 de juny al 28 de juliol, de manera que inclouran cinc caps de setmana durant l'estiu. La durada un any més, serà al voltant dels 60 minuts amb una animació prèvia, també hi tornaran a haver assistents en graderia o dempeus. Malgrat que enguany ja hi ha més aforament de pagament que gratuït, amb una proporció de 2.908 persones enfront de les 2.092, respectivament. Però en aquesta edició, la novetat serà que hi haurà diferents preus en funció de la visibilitat que rondaran entre els 20 i 25 euros.

Andorra Turisme treballa per millorar la visibilitat per a tots els assistents

En l'espectacle és treballa també per millorar la visibilitat per a tots els públics, així ho ha explicat Torres. Qui també ha dit que la intenció és que el públic dempeus pugui situar-se al voltant de l'escenari i no en els laterals com l'any passat. I també ha afegit, que la voluntat és sempre l'aposta per números aeris o elevats, perquè d'aquesta manera hi ha una millor visibilitat.


L'últim any de contracte signat amb Cirque du Soleil

Aquest 2019, és l'últim any de contracte signat amb la companyia canadenca. Tant Andorra Turisme com el ministeri mantenen que aquest espectacle ajuda a "reforça la marca Andorra a nivell d'oci". I en aquesta línia, el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, considera fermament que "ha de continuar perquè és una garantia i considerem que té vida".

Budzaku també ha aprofitat la compareixença pública per apel·lar al sector hoteler i ha recordat que aquest espectacle s'ha creat per trobar a Andorra un motiu per venir-hi i per això ha demanat la seva implicació per vendre les entrades, al voltant de 110.000, tenint en compte les gratuïtes i les de pagament.

Per la seva banda, el ministre Camp considera que tots els partits polítics s'haurien de pronunciar al voltant d'aquest tema. "Demòcrates per Andorra ho durà al seu programa electoral i els altres partits haurien de portar l'alternativa que proposen"
 

 

Comentaris

Trending