Queixes perquè el bus al Pas de la Casa va ple com un ou a les hores punta

Molts passatgers van drets i hi ha vehicles que no s'aturen a les parades perquè no hi cap més gent

Passatgers drets en un bus ple al Pas de la Casa aquest dijous al vespre.
Passatgers drets en un bus ple al Pas de la Casa aquest dijous al vespre.
El bus interurbà d'Andorra la Vella al Pas de la Casa va ple de gom a gom a les hores punta com a les vuit del vespre. Aquest mateix dijous, els usuaris van haver d'esperar molta estona perquè un vehicle no es va aturar a la parada perquè ja no hi podien entrar més passatgers. L'afluència de turistes i els temporers que treballen a les pistes contribueixen a aquesta elevada ocupació.

Passatgers drets en un trajecte llarg i en una carretera amb molts revolts. Aquesta és la imatge que ofereix el bus al Pas de la Casa durant algunes hores del dia. I això que el mes de setembre passat es va decidir que la línia regular tingués més freqüència de pas després de l'acord entre el Govern i les empreses adjudicatàries de les línies de transport.

D'aquesta manera, el servei opera entre setmana cada 30 minuts en les considerades hores punta, que són de les 6.15 del matí a les 10.15 i de les 18.30 a les 21.30 hores a la tarda i vespre. La resta del dia, el bus passa cada tres quarts d'hora. Durant els caps de setmana les freqüències són també de cada mitja hora.

Per supervisar el compliment dels horaris, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo i el president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa es van desplaçar un cap de setmana al Pas de la Casa després d'unes queixes dels usuaris que es van fer virals a través de les xarxes socials. Malgrat els canvis i les propostes de millora, aquesta temporada d'hivern, el servei encara presenta deficiències com l'alta ocupació en determinades hores, cosa que provoca les queixes dels passatgers.

 

Comentaris (2)

Trending