El PS comparteix amb la gent gran el neguit dels nous preus del centres sociosanitaris

Les dues parts han acordat continuar treballant per millorar les necessitats del col·lectiu a partir de trobades periòdiques que permeti al partit polític copsar els seus neguits

Comentaris

Tots els participants en la reunió entre PS i gent gran
Tots els participants en la reunió entre PS i gent gran

La modificació del preu en el servei dels centres sociosanitaris, juntament amb altres temes com el tercer pagador, han centrat l’atenció de la reunió que han mantingut aquesta tarda el PS i representants de la gent gran per copsar les seves necessitats i com es poden millorar.

El partit Socialdemòcrata i la Federació de la Gent Gran s’han trobat avui amb la voluntat de tractar que afecten el col·lectiu. Entre els temes no hi podia faltar les noves tarifes dels centres sociosanitaris i que tant enrenou i malestar està aixecant aquests últims dies. Altres punts que ha aparegut sobre la taula han estat el tercer pagador, les campanyes de prevenció del càncer de pròstata o la podologia.

Marta Pujol amb Pere López, durant una roda de premsa.

Relacionat

El PS exigeix a Govern fer marxa enrere amb els nous preus dels centres sociosanitaris

Un acte en què hi ha estat present el president de l’entitat, Fèlix Zapatero, el vicepresident, Robert Pastor, i els set representants parroquials, mentre que per part del PS ha encapçalat la comitiva el president del grup parlamentari, Pere López, acompanyat de la presidenta suplent, Judith Salazar, i el conseller general Joaquim Miró. Una trobada que, a més, ha servit per manifestar la voluntat d’ambdues parts en continuar treballant per millorar les necessitats de la gent gran, així com s’ha acordat tornar-se a trobar cap a mitjans d’any per revisar de nous inquietuds del col·lectiu.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending