Núria Segués i Sílvia Mosquera encapçalen la nova executiva de Concòrdia

L’òrgan de direcció comptarà amb onze persones, entre les quals Marc Torrent com a tresorer i Paula Przbylowicz com a secretària d’organització, amb els càrrecs electes Cerni Escalé, Cerni Cairat i Olalla Losada com a vocals

Comentaris

Un moment de l'assemblea de Concòrdia.
Un moment de l'assemblea de Concòrdia. CONCÒRDIA

Concòrdia ha renovat el seu comitè executiu, situant Núria Segués i Sílvia Mosquera al capdavant de la formació, en qualitat de copresidentes. L’elecció s’ha fet en l’assemblea del partit celebrada aquest dilluns al vespre. A la direcció de la formació també entraran altres càrrecs electes, en aquest cas com a vocals, com ara el conseller general Cerni Escalé o els cònsols Olalla Losada i Cerni Cairat.

La nova executiva de Concòrdia està formada per onze membres. Segués i Mosquera, -“dues figures clau amb una visió compartida per a l’avanç de l’organització”- assumiran la copresidència de la formació i lideraran un òrgan de direcció que “reflecteix una combinació de continuïtat i renovació” i que té “l’objectiu de portar-la cap a nous horitzons i reforçar la seva presència en l’escenari actual”.  Per la seva banda, Marc Torrent serà el tresorer mentre que Paula Przbylowicz assumirà la secretària d'organització.

Nuria Segues i Silvia Mosquera.
Nuria Segues i Silvia Mosquera.

El comitè es completa amb “una diversitat de veus”, incloent-hi la cònsol menor d’Andorra la Vella, Olalla Losada; el president del grup parlamentari, Cerni Escalé, i el cònsol menor de Sant Julià, Cerni Cairat, com a vocals. S’entén que “contribuiran amb les seves perspectives i compromís amb els objectius de Concòrdia”.

A més, la nova executiva comptarà amb diferents delegats encarregats de blocs temàtics. Clara Grau, serà l’encarregada de la comissió d'educació, cultura, joventut i esports, mentre que Meritxell Queró encapçalarà la comissió d'afers socials, habitatge, igualtat i sanitat. Martí Alay, Cristian Cerqueda i Sergi Esteves assumiran les responsabilitats com a delegats de les comissions d'economia, finances, exteriors i pensions; territori, urbanisme i medi ambient; i d'enllaç institucional, respectivament, garantint que cada àrea rebi l'atenció i el desenvolupament necessaris per afrontar els reptes actuals i futurs.

Etiquetes

Comentaris

Trending