Gili, centrada en la tasca comunal i sense sentir-se concernida per les eleccions generals

Després de la sortida de la cònsol major d’Escaldes-Engordany del PS, assegura que no ha tingut contactes amb altres formacions, almenys per temes “oficials”

Rosa Gili, atenent els mitjans de comunicació.
Rosa Gili, atenent els mitjans de comunicació.

Després que la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, deixés de costat la seva militància al Partit Socialdemòcrata (PS), la seva posició pel que fa al seu futur polític ha estat una incògnita. De moment, i des del passat mes de juny, ha continuat al capdavant de la corporació de forma independent. Ara, amb les eleccions generals planejant a sobre i amb l’inici de moviments polítics, Gili assegura que està “treballant en el comú, així que per les generals no em sento massa concernida”.

Igual que en el seu moment es va desentendre de la seva relació amb el PS, ara Gili ho fa també amb les eleccions generals. De fet, assegura que si hi ha moviments, “ho veig a través de la premsa, perquè és des d’on ho veu el públic i nosaltres ens ho mirem com qualsevol ciutadà”. D’aquesta manera es desmarca totalment de qualsevol lligam que pugui existir a nivell nacional. Està completament capficada amb el comú, “ens queden menys de dos anys i estem realment molt absorbits per això”.

Contactes amb formacions, cap ni un. Almenys, “lligat a temes electorals, perquè d’altres evidentment podem arribar a parlar, siguin personals o per projectes”. Tampoc la cònsol afirma tenir cap interès especial en què això passi. Es manté, de moment, en la seva independència política. Si es decantarà cap a un lloc o un altre, o cap a cap d’ells, no ho ha deixat entreveure.

La cònsol d'Escaldes, Rosa Gili, en un acte aquesta tarda.

Relacionat

Gili assegura que “estic en una posició més còmoda ara” que els darrers temps al PS

D’altra banda, pel que fa al seu futur comunal, tampoc s’ha mullat gens ni mica. En tot moment afirma estar molt centrada en el que té al davant, i molt poc en el futur que li espera. “Al comú continuem treballant com el primer dia, amb un compromís i seguint el programa”, explica. Pel que fa a altres decisions que es puguin prendre, de moment no està encaminada per res que no sigui la tasca que li pertoca, “estem absorbits per això”.

Comentaris (3)

Trending