Gili assegura que “estic en una posició més còmoda ara” que els darrers temps al PS

La cònsol d’Escaldes descarta donar detalls de les divergències amb la formació perquè “esbombar coses internes no toca” però també evidencia que no hi ha res a parlar amb el partit després de la dimissió

La cònsol d'Escaldes, Rosa Gili, en un acte aquesta tarda.
La cònsol d'Escaldes, Rosa Gili, en un acte aquesta tarda. Toni Solanelles

La cònsol major d’Escaldes, Rosa Gili, no té res a parlar amb el PS en relació a una possible reconciliació. El posicionament públic de la formació a través d’un comunicat en què assegurava que la situació amb l’ex-consellera estava pendent de debatre’s no ha fet moure ni mig mil·límetre la mandatària de la seva decisió de plegar del PS. “Una dimissió és una dimissió”, ha deixat clar Gili, que ha afirmat que “jo els hi desitjo moltíssima sort i jo estic en una posició més còmoda ara perquè hi havia coses amb les quals no estava a gust”.

Gili ha evitat tant com ha pogut referir-se a la seva sortida del Partit Socialdemòcrata (PS). “No hi ha cap temporal a Escaldes”, “em quedaré amb el que vaig dir ahir”, “res a dir sobre el va comunicar el PS”, han estat algunes de les evasives de la cònsol escaldenca, que ha recordat que “tinc molt bons amics al PS i no tinc cap problema amb les persones. Per mi no hi ha res forçosament trencat més enllà” de la seva renúncia a continuar militant en la formació: “Quan algú presenta una dimissió, una dimissió és una dimissió.”

Quan se li ha demanat, en el marc de la presentació d’una mostra de Disney, si podia aprofundir en els motius de la seva baixa del PS, Gili ha insistit en “divergències de fons i de forma. No et sents còmoda en un espai, no vols perjudicar a l’espai i tampoc no vols que t’intoxiqui a tu i ja està. Senzillament és això. Que facin el seu camí sense que el fet que tinguem divergències perjudiqui en res. Jo els hi desitjo moltíssima sort i jo estic en una posició més còmoda ara del que podia estar perquè, justament, hi havia coses amb les quals no estava a gust”.

Però quines són aquestes coses? No ha volgut posar cap exemple. S’ha refermat en el fons i la forma “des de fa temps”. I encara ha acabat afirmant: “Crec que no toca baixar a aquestes coses. Amb les persones puc parlar però esbombar coses internes no toca.”

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending