Gallardo fa silenci davant les admissions de Cabanes i afirma que “em pertoca transmetre serenor”

L’encara president liberal deixa en mans de la secretària general de Liberals i a la resta de l’executiva la gestió del procés de primàries i manté que “si he fet un pas al costat és perquè vull apartar-me i no estar immers” en la batalla

Jordi Gallardo en un moment de reflexió.
Jordi Gallardo en un moment de reflexió. Toni Solanelles

Quan a Jordi Gallardo, el ministre de Presidència i Economia, però encara president de Liberals, se li ha demanat sobre les afirmacions del candidat a les primàries Josep Maria Cabanes i l’admissió d’aquest que va ser l’executiva del partit qui el va anar a buscar per enfrontar-se a Judith Pallarés s’ha fet el silenci i s’han acabat les preguntes. Fins aquí, ha vingut a dir el titular ministerial, que ha assegurat que “em pertoca transmetre serenor” i ha tret ferro a la batussa interna. Si d’ell depengués, tota la culpa és dels periodistes.

Gallardo ha assegurat que no s’ha penedit ni un sol dia d’haver impulsat un procés de primàries i ha parlat de Pallarés i de Cabanes com de dues persones “capacitades i valuoses” que concorren en un “procés obert i legítim”. De fet, el president liberal ha afirmat, després d’un acte d’Andorra Business, que “desitja moltíssima sort” als dos candidats i que estarà “encantat” de passar el relleu a qui venci el procés. “La vida continua, el partit continua”, ha insistit.

Josep Maria Cabanes donant explicacions.

Relacionat

Guerra total a Liberals després que Cabanes hagi admès que va ser l’executiva qui el va fitxar

L’encara president liberal no ha volgut entrar en res de les picabaralles internes, que més o menys ha negat i ha vingut a dir que són coses dels mitjans de comunicació, de “les notícies que generen” rebombori. Els polítics, és clar, mai no hi tenen res a veure. I Gallardo ha afirmat que pretén intentar “transmetre tranquil·litat” davant el procés obert. “No entraré en cap afegit” perquè, segons el polític liberal, “vull apartar-me. Si he fet un pas al costat és per no estar immers” en el procés, que ha deixat en mans de la secretària general i l’executiva.

Un moment de la compareixença, amb Pallarés, Lafoz i Cabanes, d'esquerra a dreta.

Relacionat

Pallarés i Cabanes escenifiquen una pau liberal que grinyola per tots costats

L’enrenou generat pel seu abandó no el faria canviar de parer. “Estic convençut i tranquil”, ha assegurat tot dient que “també va bé mirar les coses des de la barrera”. Això sí, ha garantit que ell continuarà sent “un actiu del partit sempre que es necessiti”.

Comentaris (4)

Trending