Torna la Rua Infantil de la Massana

S’ha organitzat per al divendres, 25 de febrer, a les 11 h, amb la participació dels escolars de la parròquia

Presentació del SAM i les activitats de Carnaval a la Massana.
Presentació del SAM i les activitats de Carnaval a la Massana. Comú de La Massana

Els alumnes dels centres educatius de la Massana han rebut aquest dijous una bona noticia. Enguany es torna a organitzar la gran Rua Infantil pels carrers del centre de la parròquia. “Ens fa una il·lusió enorme perquè sabem que per als infants aquesta festa és molt important i s’ho passen molt bé”, ha assegurat el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné. Serà el divendres, 25 de febrer, a les 11 h.

L’endemà, dissabte, se celebrarà el Concurs Infantil de Disfresses, de les 14:30 h a les 15:00 h, en què el jurat premiarà sobretot l’originalitat de les creacions. Les inscripcions es poden fer el mateix dia a l’Oficina de Turisme. Després de la desfilada, es farà l’entrega de premis i una xocolatada batejada amb el nom de “Les postres d’en SAM”, ja que les Fontetes estarà acollint el festival Sant Antoni Música.

Dimecres de Carnaval serà dia de projeccions de cinema d’animació, coorganitzades amb l’Ambaixada de França. La programació es tancarà dijous, amb una activitat artística com és el taller “Per Carnaval, posa’t una corona de flors com la Frida”, a càrrec de la Capsa, Espais de Creació.

Etiquetes

Comentaris

Trending