La tercera edició del concurs de decoració de Nadal d’Encamp i el Pas aplega 107 participants

Laura Mas i Nino Marot entreguen els premis -4.700 euros de dotació total- als 14 guanyadors de les vuit categories; el número d’inscrits ha triplicat els de l’any anterior

Premiats i càrrecs tècnics i institucionals després del lliurament de premis.
Premiats i càrrecs tècnics i institucionals després del lliurament de premis. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha entregat aquest dijous els premis de la tercera edició del Concurs d’aparadors i decoració de Nadal, que enguany ha tingut rècord de participació amb un total de 107 inscrits, 71 candidats de la vila d’Encamp i 36 del Pas de la Casa, triplicant la participació de l’any anterior. El concurs persegueix l’objectiu d’embellir i engalanar la parròquia durant les festes nadalenques mitjançant la participació ciutadana i dels establiments comercials.

L’entrega de premis ha comptat amb la presència de la cònsol major, Laura Mas, i del conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, que ha fet entrega dels xecs als 14 premiats de les vuit categories que disposa el concurs. En total, el comú d’Encamp ha repartit 4.700 euros entre els guanyadors i 2.140 euros en vals de compra. Els inscrits han pogut gaudir d'un val de compra de 20 euros per gastar en els propis establiments participants al concurs.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica ha destacat que “celebrem l’increment de participació i també la qualitat de les decoracions que hi han participat”. L’edició de l’any passat va tenir 35 participants i “enguany hem triplicat la participació”. El conseller ha destacat l’esforç dels establiments i particulars per “realitzar decoracions atractives i al mateix temps que complissin amb el compromís de reduir el consum energètic, i per tant, donant més importància a altres elements decoratius que no fossin els llums”.

El conseller ha volgut agrair la col·laboració de les entitats col·laborades, en aquesta edició: el consell econòmic i social del Pas de la Casa i la Cambra de Comerç d’Andorra, ja que els comerços participants al concurs d’Encamp participaven automàticament al concurs de la Cambra.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica ha insistit en què “accions com aquesta ajuden a visualitzar el teixit econòmic i social de la parròquia” i per tant, continuarem en aquesta línia de “facilitar als comerços i empreses d’Encamp la seva visualització”.ELS PREMIATS

Guanyadors de la categoria 1. Comerços:

Primer premi: Servei Tècnic Juanjo. Encamp

Segon premi:  Carcau. Encamp

Guanyadors de la categoria 2. Comerços interiors:

Primer premi: Vatel. Encamp

Segon premi: Aires de Sevilla. El Pas de la Casa

Guanyadors de la categoria 3. Restaurants i Bars

Primer premi: El Parc. Encamp

Segon premi: Creperia Ernesto. Encamp

Guanyadors de la categoria 4. Xalets

Primer premi: Aurora Casadevall. Encamp

Segon premi: Desert

Guanyadors de la categoria 5. Edificis

Primer premi: Edifici Pubill – Elisabeth Pirot. Encamp

Segon premi: Veïns casa Oros. Encamp

Guanyadors de la categoria 6. Pisos i apartaments particulars

Primer premi: Perla Abarzua. El Pas de la Casa

Segon premi: Manuela Sillero. Encamp

Guanyadors de la categoria 7. Hotels (interiors)

Primer premi: Hotel Pic Maià. El Pas de la Casa

Segon premi: Hotel Paris. Encamp

Guanyadors de la categoria 8. Hotels (exteriors)

Primer premi: Hotel Guillem. Encamp

Segon premi: Desert 

Comentaris

Trending