Segon intent per al concurs de les obres al Casal Calones

El comú ha tornat a obrir convocatòria, que havia quedat deserta al mes de juny, per poder realitzar les tasques d’eficiència energètica a l’edifici

Porta d'entrada al Casal Calones
Porta d'entrada al Casal Calones

Les obres de millora de la façana del Casal Calones no van rebre cap oferta al mes de juny, fet que va comportar que el concurs quedés desert i, les tasques ajornades. Quatre mesos després el comú fa un segon intent per poder-les adjudicar i ha obert una nova convocatòria per trobar una empresa que vulgui realitzar els treballs d’eficiència energètica a l’edifici.

La façana del Calones no està en les millors condicions, així com els diferents elements perquè les persones que hi viuen tinguin una bona qualitat en la seva estada. Per tant, des del comú, fa temps que contempla realitzar tasques en diferents fases. La primera conté l’aillament de les finestres i de l’edifici en general.

Al Calones s’han anat fent diferents reformes any rere any per anar adequant l’espai a les necessitats dels usuaris i per retornar els elements desmillorats pel pas del temps. La fase 1, per tant, també contempla la façana, per tal d’adaptar-la a la normativa energètica.

La complicada situació al sector de la construcció va perjudicar aquestes obres, que es van quedar sense ningú que les portés a terme. Ara, el comú ha publicat al Bopa el concurs per adjudicar la primera fase, centrada en aquesta eficiència energètica. Les empreses tenen fins al 24 de novembre per poder presentar les seves propostes.

Comentaris

Trending