Sant Julià organitza un cicle per fomentar la creativitat i les activitats a l’aire lliure

‘Temps de jardí’ proposa quatre tallers i espectacles a l'exterior de l'antic Museu de Tabac-Fàbrica Reig

Comentaris

La cònsol menor, Mireia Codina amb la consellera i la cap de Cultura, Sònia Carrillo i Laura Rogé després de la roda de premsa en el recinte que acollirà les activitats.
La cònsol menor, Mireia Codina amb la consellera i la cap de Cultura, Sònia Carrillo i Laura Rogé després de la roda de premsa en el recinte que acollirà les activitats. BRU NOYA

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat la iniciativa 'Temps de jardí' amb tallers i espectacles. La primera activitat es farà el proper dia 24 amb un taller de decoració de testos animats. La cònsol menor, Mireia Codina ha dit que s'aprofita el jardí de l'antic Museu del Tabac-Fàbrica Reig. Es vol fomentar la creativitat, la cultura i les activitats a l'aire lliure. El pressupost és de 7.500 euros.

El jardí s'ubica al costat de la seu provisional de la Biblioteca Comunal Universitària, Hi haurà quatre activitats i segons la cap del servei d'activitats culturals, Laura Rogé s'ha volgut combinar tallers i espectacles. El 28 d'abril tindrà lloc un espectacle de titelles amb la companyia Teatrino dei Piedi amb l'artista italo-argentina Verónica González. El 26 de maig es farà un taller de creació de la capella de Canòlich amb porexpan. El cicle es tancarà amb un espectacle de màgia amb Joaquín Matas.

González i Matas ja han actuat anteriorment a la parròquia laurediana. L'artista va participar al programat  'Got Talent' (edicions espanyola, anglesa i italiana) amb l'espectacle que portarà a Sant Julia. 'Vet aquí que una vegada hi havia...dos peus!", és una producció que sorprén per la seua curiosa tècnica de maneig de titelles amb els peus, aconseguint imatges difícils d'imaginar. Matas, per la seva part, és un dels mags més sol·licitats i respectats d'Espanya. És especialista en màgia d’escena i de prop, centra les seves actuacions en la participació activa dels espectadors, tot combinant harmònicament el millor il·lusionisme amb grans dosis d’humor i ironia.

Totes les activitats començaran a dos quarts de sis, no hi ha reserva de plaça però l'aforament és limitat. En el cas dels tallers serà de 40 persones. Els infants hauran d'anar acompanyats per un adult. Pel que fa als espectacles hi podran assistir entre 60 i 80 persones. Codina no descarta que la iniciativa tingui continuïtat. L'espai s'ha decorat i la idea és que a banda del cicle, s'utilitzi cada dia pels usuaris de la biblioteca.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending