Queixes de veïns pel funcionament de la màquina de reciclar d’Ordino

Hi ha hagut casos que ha comptat menys envasos dels dipositats i sovint està plena perquè hi ha residents a altres parròquies que l'utilitzen

La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy i Víctor García, el ciutadà que va proposar la iniciativa.
La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy i Víctor García, el ciutadà que va proposar la iniciativa. Comú d'Ordino

La màquina de reciclar d'Ordino genera crítiques entre els veïns. Les més freqüents són degudes a que compta menys envasos dels dipositats. Sovint també està plena perquè hi ha residents a altres parròquies que l'estan utilitzant.

La màquina de reciclatge invers que va ser la segona proposta guanyadora del pressupost participatiu del 2021 que va engegar la el comú d'Ordino. Està ubicada a l'aparcament de Prat de Call, ja que havia d'estar en un lloc cobert, i així també permet als ciutadans apropar-se per fer aquesta acció en vehicle i això propicia que residents a altres parròquies també la facin servir, cosa que, segons els veïns, contribueix a la seva saturació.

El projecte consisteix a reciclar els envasos a la màquina, i aquesta a canvi, dona un tiquet de deu cèntims per a cada envàs a bescanviar als comerços que s'hi han adherit. Els tiquets de descompte es poden acumular i tenen una validesa fins al setembre. El comú hi destina un total de 10.000 euros. La iniciativa ha tingut molt bona acollida però hi ha casos que la màquina no ha comptat bé els envasos.

maquinaecicl 4544 44ef a5e8 22d41de7b82c
Tiquet d'un ciutadà que argumenta que només li va comptar dos de cinc envasos
 
 

 

Etiquetes

La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy recicla un envàs.

Relacionat

Ordino recicla més de 10.000 envasos amb la nova màquina, tot i que li costa comptar els més petits

Comentaris (2)

Trending