Ordino recicla més de 10.000 envasos amb la nova màquina, tot i que li costa comptar els més petits

Es va posar en funcionament el 4 de març i la seva bona acceptació fa que sovint estigui plena

Comentaris

La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy recicla un envàs.
La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy recicla un envàs. COMÚ D'ORDINO

La nova màquina d'Ordino ha reciclat 10.629 envasos entre el 4 de març -quan es va posar en marxa-, i el passat dia 1. S'ha registrat alguna petita incidència per la no comptablització d'alguns envasos que són massa petits i no els llegeix. Des del comú es valora molt positivament la seva implantació.

La màquina de reciclatge invers  va ser la segona proposta guanyadora del pressupost participatiu del 2021 que va engegar la corporació. La màquina es troba ubicada a l'aparcament de Prat de Call, ja que havia d'estar en un lloc cobert, i així també permet als ciutadans apropar-se per fer aquesta acció en vehicle. Per cada envàs que es recicla, es donar un tiquet de descompte de deu cèntims, els quals es podran acumular i tindran una validesa fins al setembre. El comú destina un total de 10.000 euros a aquest projecte i un cop s'esgotin, s'acabarà la campanya.

La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy i Víctor García, el ciutadà que va proposar la iniciativa.

Relacionat

Queixes de veïns pel funcionament de la màquina de reciclar d’Ordino

La màquina és accessible en els horaris d’obertura de l’aparcament, de les set del matí a les deu de la nit. S'hi poden dipositar ampolles de plàstic, llaunes o brics. El llistat d'establiments que formen part de la campanya es pot trobar a través d'un codi QR que apareix en el tiquet que dona la màquina.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending