Pujar en bus al mirador del roc del Quer i al pont tibetà i visitar-los costarà entre 13 i 15 euros

El comú aprovarà dimarts vinent, just abans de la inauguració oficial, les tarifes que inclou un paquet conjunt amb desplaçament des del centre de Canillo en transport públic

El pont tibetà sobre la Vall del Riu.
El pont tibetà sobre la Vall del Riu. Alex MD

El comú de Canillo inaugurarà la setmana vinent el pont tibetà sobre la vall del Riu. L’estructura pretén ser un nou atractiu turístic, que s’unirà al mirador del Roc del Quer i, també, hi ha la voluntat que els visitants puguin pujar a tots dos llocs un bus específic que sortirà des de davant del Palau de Gel. En aquest sentit, una de les opcions de comercialització que aprovarà la corporació serà un paquet conjunt amb transport i estada als dos llocs per un preu d’entre 13 i 15 euros, segons la persona.

Canillo està a punt de veure culminat un dels projectes estrella del mandat de Francesc Camp. Bé, de fet, també, del segon de Josep Mandicó, ja que els primers passos es van donar amb ell al capdavant del comú. Després de mesos d’obres, la passarel·la tibetana sobre la vall del Riu ja és una realitat i, tal com es preveia, es posarà en funcionament en pocs dies.

Oficialment, encara no hi ha data. Dimarts, però, es farà la presentació en societat de la nova infraestructura turística, amb un acte al qual s’ha convidat diferents actors econòmics de la parròquia i el país. Prèviament, al matí, està prevista una sessió de consell de comú on el principal punt de l’ordre del dia serà l’aprovació de les tarifes que es cobraran tant per accedir al pont com, partir d’ara, al mirador del roc del Quer.

Segons ha pogut saber Altaveu, no hi haurà un preu únic. Al contrari, s’ha preparat una llista llarga amb diferents opcions. La principal seria la que permetria visitar totes dues atraccions i, a més, fer-ho sense haver d’agafar el cotxe. El comú ha d’adjudicar també un servei d’autobús que sortiria des del Palau de Gel i portaria als turistes als dos llocs.

En aquest cas, la tarifa prevista oscil·la, segons les fonts consultades, entre els 13 i els 15 euros per persona. Variarà en funció de l’edat de la persona o de si és un grup o família. A banda d’aquesta, però, la relació de preus és llarga.

Des del comú canillenc es confia que la passarel·la es converteixi en un atractiu important de turisme per a la parròquia durant els mesos d’estiu. De fet s’aposta de forma ferma per tota la zona, sumant el mirador que, fins a l’any passat, era gratuït. Encara que no hi ha data oficial d’obertura, tot fa pensar que la intenció de la corporació és que el cap de setmana de l’11 i el 12 de juny ja pugui estar en marxa.

Comentaris (10)

Trending