El PS demana un servei Uclic al Pas i una zona d’estacionament limitat al carrer Major

La formació aprofita que la sessió de comú de dimecres tindrà lloc a la població per posar sobre la taula “les demandes i els neguits que ens han traslladat els veïns”

Riba i Rios, durant una sessió de comú anterior.
Riba i Rios, durant una sessió de comú anterior.

Els consellers de PS+Independents al comú d’Encamp defensen la necessitat d’establir una zona d’aparcament limitat al carrer Major del Pas de la Casa per facilitar les compres als clients dels establiments comercials. A banda, també demanen que s’impulsi un servei de bus similar a l’Uclic a la població fronterera. David Rios i Enric Riba han fet aquestes propostes via preguntes que aquest dijous la majoria haurà de respondre durant la sessió de comú que se celebra, justament, a la localitat.

Aprofitant aquesta circumstància, els consellers socialdemòcrates han volgut posar sobre la taula les demandes que els veïns del Pas els van fer arribar en les reunions mantingudes recentment amb l’objectiu d’escoltar-los i traslladar les peticions al comú. En concret, eleven fins a set preguntes. En una d’elles se sol·licita si els habitants del nucli muntanyenc “així com els turistes es podrien beneficar d’un servei de bus Uclic com a Encamp o una altra modalitat de transport intern”.

Rios i Riba també expliquen que “al carrer Major els comerciants veurien bé que es pogués aparcar, encara que sigui tipus zona vermella, quinze minuts”. Per això, demanen a la majoria si “teniu prevista tal possibilitat”. S’entén que això “facilitaria les compres en els comerços que es troben en aquesta via”. A banda també volen saber els motius pels quals es troba tancat l’aparcament de les Abelletes i quan reobrirà.

Altres qüestions que volen tractar des de PS+Independents són si es disposa de casetes per celebrar mercats a l’aire lliure, si es preveu arranjar les pistes de petanca perquè facin les mides reglamentàries o fer-ne de noves a l’antiga llar d’infants perquè es pugui seguir jugant a l’hivern. També demanen per la finalitat a la qual es preveu destinar les dependències que havien acollit el Punt Jove i, de fet, proposen que puguin ser utilitzades, almenys una part, per la comissió de festes del Pas.

Comentaris

Trending