El projecte MovLav continua amb l’entrega de premis del concurs Reciclart

Aquest dissabte, 19 de febrer a les 19:00 h a la Ludoscola de Sant Julià es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora, que obtindrà una entrada familiar a Caldea

Cercavila dels personatges del Movlav a Sant Julià.
Cercavila dels personatges del Movlav a Sant Julià.

El projecte MovLav, impulsat pel comú de Sant Julià de Lòria, continua amb un segon concurs. En aquesta ocasió, els organitzadors, conjuntament amb la Ludoescola, han volgut fer valdre el material reciclat i han organitzat una convocatòria on els participants havien de fer una disfressa amb l’ajuda dels seus familiars i amb un 70% de material reciclat.

Pràcticament una desena de joves d’entre 6 i 12 anys han fet la seva disfressa i han enviat una fotografia de cos sencer amb un cartell on es podia llegir de manera clara #Reciclart. L’entrega de premis serà una cerimònia on un jurat qualificat de la Ludoescola de Sant Julià valorarà totes les aportacions i escollirà qui serà el guanyador o guanyadora.

Qui rebi el premi gaudirà d’una entrada familiar al Centre Termolúdic de Caldea. Des de l’ogranització de MovLav asseguren que es tracta d’un esdeveniment totalment gratuït i apte per famílies. Encara s’accepten participacions fins al mateix 19 de febrer.

Comentaris

Trending