La primera reunió per crear la comissió del Casamanya, en quinze dies

Durant aquesta trobada es començaran a perfilar els representants de cada administració i els diferents punts que queden pendents, com el conveni de cessió

Una imatge de l'antic Hotel Casamanya.
Una imatge de l'antic Hotel Casamanya. Toni Solanelles

La rehabilitació de l’hotel Casamanya continua endavant. Tot i que semblava que hi havia certes desavinences pel protocol per la futura cessió de les instal·lacions, sobretot en una part del quart d’Ordino. Malgrat això, tot sembla mantenir el seu decurs i en quinze dies, aproximadament, s’hauria de celebrar la primera reunió per crear la comissió de seguiment. Durant aquesta trobada es designaran els diferents representants i alguns dels punts que queden pendents, com el conveni de cessió.

Després de dos mesos de l’acte de signatura de l’acord d’intencions respecte a l’hotel Casamanya, la primera reunió se celebrarà en dues setmanes. La trobada, segons indiquen des de la corporació comunal d’Ordino, i tal com es va explicar durant l’acte, servirà per designar els representants de cada entitat. Així, es formarà una comissió de seguiment amb dues persones del quart, dues del comú i dues del Govern. “Tot segueix el curs que estava previst”, afirmen des de la corporació.

Foto de grup dels assistents a l'acte de signatura, amb l'hotel al fons.

Relacionat

Govern vol que la cessió del Casamanya sigui pel “màxim de temps possible”

Per tant, la irreversibilitat que s’assegurava en el moment de l’acord, sembla que era més que una declaració d’intencions. Amb la celebració d’aquesta primera reunió, que serà més prompte que tard, es començarà a perfilar el que serà el conveni de cessió de l’hotel. Aquests sis representants seran els encarregats de decidir, entre altres coses, la llargada de l’acord, que es preveia per 99 anys, i que s’espera que pugui ser pel màxim temps possible.

L'hotel Casamanya, aquest migdia.

Relacionat

Dolsa afirma que integrants del quart preparen accions contra l’acord de cessió del Casamanya

Pel que fa al malestar de certa part del quart d’Ordino, i del conseller del comú, Enric Dolsa, pel que fa al protocol de la cessió, sembla que no ha avançat més. Almenys, des de la corporació asseguren que no s’ha tingut cap novetat i que no han mantingut cap contacte. De fet, fa unes setmanes Dolsa afirmava, posteriorment a una sessió de consell, que no s’havia tingut encara cap trobada. Per tant, els implicats afirmen que no es té cap dubte que tot seguirà el seu curs, “és la decisió que es va prendre des del quart i no creiem que res ho paralitzi”.

Comentaris

Trending