La piscina de la Mola obre dissabte i la del Complex d’Encamp tanca dues setmanes

La zona aquàtica del centre esportiu romandrà sense funcionar fins al 10 de juliol per fer l’aturada tècnica i els seus usuaris podran a anar als de Sant Julià, Escaldes o Canillo

Piscina del Poliesportiu d'Encamp.
Piscina del Poliesportiu d'Encamp. ARXIU

La piscina descoberta de la Mola iniciarà la temporada d’estiu dissabte. La instal·lació romandrà oberta fins al 4 de setembre. La posada en marxa coincideix amb l’aturada tècnica de la zona aquàtica del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Aquesta s’allargarà fins al 10 de juliol.

En concret, la parada afectarà les dues piscines interiors, la gran i la lúdica, així com els solàriums. Durant aquests dies, els usuaris podran anar a altres piscines comunals: Canillo, Escaldes i Sant Julià. Per fer-ho caldrà fer reserva prèvia i mostrar un document acreditatiu.

A banda d’altres centres comunals, els usuaris del Complex també podran emprar la piscina descoberta de la Mola, que obre, justament, dissabte. Ho farà durant el cap de setmana entre deu del matí i vuit de la tarda. Fins a l’1 de juliol, de 12 a 20 i, ja fins al 4 setembre, novament de deu a vull.

Comentaris

Trending