Les obres del parc de Camp de Perot entren en el tram final

Es podria inaugurar el mes vinent i és fruit d'un procés participatiu en el qual el comú va rebre fins a 63 propostes

Comentaris

El parc ja agafa forma.
El parc ja agafa forma. B.N.

El parc de Camp de Perot  de Sant Julià de Lòria es podrà inaugurar durant el mes vinent, tenint en compte que les obres han arribat al seu tram final. S'ubica en un terreny que havia acollit part dels horts de la gent gran i està al costat del camí que va a Aixirivall i ha estat dissenyat amb la col·laboració dels lauredians. 

El nou parc infantil és fruit d'un procés participatiu en el qual el comú va rebre fins a 63 propostes efectives. Els treballs tenen un pressupost de 130.000 euros. La infraestructura assolirà el 95% de les propostes rebudes. La població va determinar que vol que es tracti d'un espai on la natura sigui la protagonista, incloent-hi zones verdes i treballant amb materials naturals o reciclats.

També s'ha inclòs la voluntat que es tracti d'un parc net i segur amb neteja diària, manteniment regular, lavabos, papereres suficients, accés tancat a les nits, que estigui restringit al pas de vehicles i que compti amb espais separats per franges d'edat. A més, inclourà instal·lacions demanades pels més petits com tirolines, tobogans i llits elàstics, així com un espai per a nadons per estimular la psicomotricitat i la descoberta sensorial, i serà accessible.

La gran majoria de les demandes també van anar dirigides a encabir en el nou espai tota una sèrie de jocs tradicionals, elements que el facin un parc sostenible i disposar d'una zona parcialment coberta. En aquest punt, a més, també es disposarà d'una xarxa wifi gratuïta. La previsió és que el parc es pugui inaugurar durant el mes vinent.

Comentaris (2)

Trending