Més de 5.000 firmes per retornar la mitja hora gratuïta als pàrquings de la capital

La campanya, engegada a Change.org pel PS, està rebent un fort suport per part dels ciutadans, que han acudit a la plataforma per demostrar el seu malestaramb la mesura

El pàrquing del Parc Central, força utilitzat pels ciutadans.
El pàrquing del Parc Central, força utilitzat pels ciutadans. Pilar Candel

La mesura d’eliminar la mitja hora gratuïta als aparcaments d’Andorra la Vella no ha estat ben rebuda pels ciutadans. Així ho demostren les més de 5.000 firmes que s’han recollit a la plataforma Change.org en la campanya engegada pels consellers del PS+Independents del comú de la capital. Moltes de les persones que han deixat la seva signatura, també han escrit comentaris explicant els motius del seu malestar.

L’objectiu del PS, tal com va explicar aquest divendres el conseller Sergi González, no era arribar a un nombre concret de signatures. Es presentaria igualment a la propera sessió de consell de comú encara que haguessin sigut 300. Però, aquest dissabte, ja s’han superat les 5.000 firmes recollides per tal de tornar a tenir la mitja hora gratuïta als aparcaments.

Amb la nova mesura, només per deixar uns minuts els vehicles als pàrquings s’havia de pagar. Molts dels usuaris que han acudit a la plataforma per signar han comentat que han arribat a abonar un euro per 20 minuts. Aquests aparcaments són força utilitzats per fer gestions ràpides que, ara, tenen un cost afegit. La majoria dels que han acudit allà per firmar han fet referència a “l’afany recaptatori” que té aquesta mesura. Molts altres demanen solucions, fer la vida més fàcil als ciutadans, “no ofegar al poble” i assegurant que és “abusiu”.


L'aparcament del Parc Central, un dels més utilitzats de la capital.

Relacionat

La pèrdua de la mitja hora gratuïta als aparcaments preocupa especialment als comerciants

Les signatures continuen creixent a la web, demostrant que la mesura no ha estat ben rebuda pels ciutadans, ni de la capital, ni dels que acudeixen per tal de fer gestions. L’objectiu del PS, per tant, serà recollir totes aquestes queixes transformades en firmes virtuals i pressionar a la majoria per tornar a tenir els 30 minuts gratuïts als aparcaments d’Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending