Prop de 4.000 persones han firmat la petició contra els canvis de tarifes als pàrquings

El PS+Independents de la capital va engegar aquest dimecres una campanya a Change.org que s’està difonent força ràpid entre la població

Comentaris

Petició del PS a Change.org.
Petició del PS a Change.org.

La decisió del comú d’Andorra la Vella de canviar les tarifes dels aparcaments públics i, sobretot, de retirar la mitja hora gratuïta que es tenia fins ara ha creat enuig. Els primers a respondre van ser els consellers de la minoria, que van crear aquest dimecres al vespre una campanya a Change.org per recollir firmes. Aquest dijous prop de 4.000 persones -que seran més en les hores següents- haurien deixat la seva signatura a la plataforma.

La petició del PS per retornar la mitja hora gratuïta als aparcaments comunals d’Andorra la Vella comença a arrelar. I ho fa amb gairebé 3.500 firmes aquest dijous al vespre, i segurament el dia acabarà amb moltes més. La difusió per missatge està essent clau perquè la població se n’assabenti i signi a la plataforma. Ahir l’objectiu s’havia establert a 100, però veient el ritme al qual creix, s’ha posicionat en 5.000 firmes, que no seria gens destarifat que s’aconseguissin.

El caixer automàtic de l'aparcament Fener 2 amb el rètol amb les noves tarifes.

Relacionat

Aparcaments comunals d’Andorra la Vella: o targeta PK o a pagar més (i sense res gratuït)

D’aquesta manera, el PS està aconseguint fer ressò del que considera que és una mesura “injusta”. El que s’al·legava des de la majoria del comú és que podia servir per fomentar l’ús del transport públic. Però, els usuaris de la targeta PK sí que mantenen tots els seus avantatges. Així, es ‘sanciona’ als turistes. El que al·lega la minoria és que els ciutadans que no volen adquirir un abonament també es veuran perjudicats.

Cua de sortida al pàrquing Valira d'Andorra la Vella

Relacionat

El PS recull firmes en línia per recuperar els 30 minuts gratuïts als aparcaments

L’objectiu d’aquesta recollida de firmes és poder presentar-la a la propera sessió de consell de comú de la capital. D’aquesta manera, el PS vol demostrar a la majoria que la ciutadania no està tampoc conforme amb la mesura que, consideren, és merament recaptatòria.

 

 

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending