El PS recull firmes en línia per recuperar els 30 minuts gratuïts als aparcaments

Els consellers comunals d’Andorra la Vella han iniciat una campanya a Change.org per tal de presentar les signatures a la propera sessió de comú i traslladar les queixes de la ciutadania sobre la decisió

Comentaris

Cua de sortida al pàrquing Valira d'Andorra la Vella
Cua de sortida al pàrquing Valira d'Andorra la Vella

Els consellers del PS+Independents del comú d’Andorra la Vella, Dolors Carmona, Segi González i Lídia Samarra, han iniciat una campanya de recollida de firmes a la plataforma Change.org. Aquest projecte s’ha iniciat en contra de la decisió de la majoria d’eliminar la mitja hora gratuïta als aparcaments de la parròquia. L’objectiu és que la ciutadania pugui signar el reclam i aconseguir el màxim de firmes possibles, per presentar-les a la propera sessió del comú i fer replantejar la mesura.

Carmona, González i Samarra consideren que la decisió és merament recaptatòria i que no evitarà embussos, ni fomentarà el transport públic, ni reduirà la mobilitat. Així mateix, destaquen que afecta a tota la població, i no únicament als turistes, ja que qualsevol resident que no tingui la targeta PK o que acudeixi d’una altra parròquia haurà de pagar des del primer segon que accedeixi a qualsevol aparcament.

El caixer automàtic de l'aparcament Fener 2 amb el rètol amb les noves tarifes.

Relacionat

Aparcaments comunals d’Andorra la Vella: o targeta PK o a pagar més (i sense res gratuït)

Per tant, aquesta és la forma que el PS de la capital ha trobat més adient per tal de deixar palès que la decisió, tal com s’indica a la pàgina de firmes, és unilateral. A més, afegeixen que els sembla “fora de lloc i injusta”. A la pàgina es posa el límit en 100 signatures, tot i que es poden superar en cas que més ciutadans de la capital es vulguin sumar a aquesta iniciativa.

Etiquetes

Comentaris (14)

Trending