Mediació de les cònsols de la Massana per calmar la tensió entre empleats i un càrrec de confiança

El comú assegura que es confia tancar el “procés de conciliació” en els pròxims dies i assegura que el treballador insultat no preveu portar l’afer davant la Justícia, tot i la inicial denúncia davant la policia

L'edifici del comú de la Massana.
L'edifici del comú de la Massana.

Les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, han iniciat una sèrie de reunions amb l’objectiu de reconduir “la fricció” protagonitzada per un càrrec de relació especial del comú i un tècnic del departament de Via Pública. Aquest darrer, segons va denunciar el sindicat de treballadors de la corporació (SITCOLAMA) hauria estat insultat. Segons el comunicat fet públic pel comú, però, no té intenció de portar l’afer davant la Justícia.

Així, i segons el text que ha enviat la corporació, les cònsols “s’estan reunint des de fa dies amb les parts implicades”. Per un costat, el càrrec de relació especial; per l’altre, el treballador de Via Públic. Aquest, s’assegura, “ja ha manifestat que no desitja emprendre accions legals”.

Una imatge del comú de la Massana.

Relacionat

Treballadors del comú de la Massana denuncien un càrrec de confiança per insults

Segons el mateix comunicat del comú, es té confiança a poder reconduir la situació. Així, s’afirma que “el procés de conciliació que estan portant a terme es preveu tancar els pròxims dies”.

Davant del fet que el SITCOLAMA denunciés públicament la situació viscuda per aquest empleat de Via Pública, el comú no amaga un cert malestar per aquesta decisió. “Demanem que es respecti la privacitat dels dos treballadors”, han apuntat en el comunicat.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending