Treballadors del comú de la Massana denuncien un càrrec de confiança per insults

En un comunicat, el sindicat del personal de la corporació parla obertament “d’abús de poder” per part d’aquesta persona que “sovint se sobrepassa en les seves funcions”

Una imatge del comú de la Massana.
Una imatge del comú de la Massana. ARXIU

El Sindicat de Treballadors del Comú de la Massana (Sitcolama) ha denunciat mitjançant un comunicat l’actitud del que consideren “un abús de poder” per part d’una “persona propera als alts càrrecs” de la corporació. Des d’entitat, es lamenta que s’està generant un clima laboral molt negatiu i que les queixes dels empleats, principalment del departament de Via Pública i del cos de circulació, són nombroses. La gota que ha fet vessar el got hauria estat un incident amb “agressions verbals” que ha estat portada davant la policia.

El comunicat s’assegura que el Sitcolama fa temps que ha presentat davant el comú “queixes de treballadors del departament de Via Púbica (i anteriorment també d’agents de circulació”. Aquestes estan “relacionades amb el clima laboral” que es viu i que està “causat per l’abús de poder d’una persona propera als alts càrrecs comunals” que “sovint es sobrepassa en les seves funcions”.

I és aquí on parlen del darrer incident protagonitzat per aquesta persona. En aquest cas, tot hauria derivat en “agressions verbals a un treballador”. Aquest hauria interposat, amb el suport del sindicat, una denúncia davant el policia.

L’entitat parla obertament d’un “mal clima laboral i desavinences generalitzades” així com “molts conflictes i tensions amb l’actual equip polític”. A banda, remarquen que totes les queixes gestionades “estan signades i tenen noms i cognoms” i es confia que “aviat aquest assumpte es pugui resoldre, tot i que vista la gravetat dels fets ocorreguts no es descarta acudir a la Justícia”.

Etiquetes

Comentaris (40)

Trending