La Massana recupera progressivament el subministrament d’aigua

L'avaria s'ha localitzat durant la matinada d'aquest dijous i s'ha pogut reparar per anar restablint el servei a les pròximes hores

Treballs de reparació de la fuita.
Treballs de reparació de la fuita. ALTAVEU

La fuita d'aigua que afectava la xarxa de la parròquia de la Massana ha estat reparada durant la matinada d'aquest dijous, i el servei ha quedat parcialment restablert a les nou del matí després que els dipòsits anessin recuperant la seva capacitat. L'avaria estava en un punt de molt difícil accés a la zona de la Bòbila, a la carretera general 4. Ha calgut obrir el paviment i perforar una placa de formigó.

El procés de reparacio ha estat llarg. Després que els tècnics del servei d'Aigües comunal detectessin una anomalia en el volum d'aigua dels dipòsits, calia comprovar on estava situada la fuita. Es va detectar entre la Massana i Arinsal i el problema que han tingut els operaris per localitzar-la és que no hi havia cap vessament. Per pal·liar la manca de subministrament el comú ha reomplert alguns dipòsits amb un camió.cisterna de 30 mil litres. No s'han pogut omplir el d'Escàs ja que es troba en una zona de difícil accés. El procés per restablir el servei és llarg, ja que la fuita es trobava al punt principal que subministra tots els dipòsits, que havien quedat completament buits i s’estan omplint de forma progressiva. Per aquest motiu en algunes zones continuen sense aigua i encara estaran unes hores fins que es normalitzi el servei.

Un operari treballa en la reparació de la fuita d'aigua a la Massana el passat mes d'agost.

Relacionat

Un accés difícil complica la reparació de la fuita d'aigua a la Massana

El comú ha agraït la tasca dels tècnics d'Aigües i ha demanat disculpes als ciutadans per mitjà de les xarxes socials.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending