Un accés difícil complica la reparació de la fuita d'aigua a la Massana

Tot sembla indicar que està situada sota la placa de formigó del nou pont de la rotonda de la Bòbila i es treballa de forma ininterrompuda per restablir el servei

Un operari treballa en la reparació de la fuita d'aigua a la Massana el passat mes d'agost.
Un operari treballa en la reparació de la fuita d'aigua a la Massana el passat mes d'agost. COMÚ DE LA MASSANA

Una fuita d'aigua provoca talls en el subministrament a la Massana, Anyós i l'Aldosa. El possible punt de la fuita està situat  a la carretera general, a la rotonda de la Bòbila. S’està obrint el paviment per poder accedir a l’averia, tot i que les tasques són molt complexes, ja que tot sembla indicar que la fuita està situada sota la placa de formigó del nou pont, un punt de molt difícil accés. Els treballadors comunals i de les empreses contractades treballaran de forma ininterrompuda fins poder arreglar la fuita.

Els tècnics del servei d’Aigües del comú de la Massana han detectat aquest dimecres al matí una anomalia en el volum d’aigua dels dipòsits. Després d’una inspecció s’ha comprovat que la possible fuita se situava entre la Massana i Arinsal. El problema que han tingut els operaris per localitzar l’avaria ha estat que no hi havia cap vessament d’aigua a l’exterior. Finalment, s’ha detectat el possible punt de la fuita.

Per pal·liar els efectes de la falta de subministrament d’aigua, el comú de la Massana està reomplint alguns dipòsits amb un camió-cisterna  de 30 mil litres. S’han pogut omplir els dipòsits dels Oriosos i Anyós. En canvi, però, no es poden omplir els d’Escàs perquè es troben a una zona inaccessible pels vehicles. Per això, els veïns d’Escàs, els Plans i les Canadilles de Sispony es troben sense aigua i en principi no en podran tenir fins que es repari l’avaria.

Etiquetes

Treballs de reparació de la fuita.

Relacionat

La Massana recupera progressivament el subministrament d’aigua

Comentaris (2)

Trending