‘Los 40 classic’ i ‘Va Parir Tour’ s’afegeixen a la nit de Festa Major d’Escaldes

La Unió Pro Turisme continua informant sobre les diferents activitats que tindran lloc la setmana vinent, començant pel dissabte 23 de juliol

Cartell de 'Los 40 Classic On The Road' a Escaldes-Engordany.
Cartell de 'Los 40 Classic On The Road' a Escaldes-Engordany.

La Festa Major d’Escaldes-Engordany sembla que ha pogut tornar a la normalitat després d’un 2021 on es va haver de refer tot el calendari a causa de les restriccions sanitàries per la Covid-19. Aquest any, però, ja s’ha parlat d’Els Catarres com un dels plats forts de les nits de celebració, tot i que encara no s’ha confirmat. A aquest concert se sumarà ‘Los 40 classic’ i ‘Va Parir Tour’, que tindran lloc dissabte 23 de juliol i diumenge, 24.

El dissabte, 23 de juliol, a les 23:00 h a l’aparcament dels Veedors tindrà lloc el concert ‘Los 40 classic On The Road’. Comptarà amb els dos DJ’s de l’emisora, Josep Bartomeus i Edu Naranjo. Aquest espectacle se centra en els grans èxits, sobretot dels anys 80’, 90’ i els 2000. Per tant, es tracta d’una nit on se seleccionaran les cançons més escoltades d’aquestes èpoques. En principi, tot sembla apuntar que l’entrada serà gratuïta.


Actuació d'Els Catarres a la festa major d'Andorra la Vella el 2019.

Relacionat

Els Catarres seran un dels plats forts de la festa major d’Escaldes, el 26 de juliol

En segon lloc, el dia 24 de juliol, encara per confirmar hora i lloc, arribarà a Escaldes el ‘Va Parir Tour’. També provinent de la ràdio, en aquesta ocasió, Radio Flaixbac, serà una nit de música més actual, amb espectacle incorporat. Es tracta d’un concert més enfocat per als joves i adolescents, amb totes les cançons d’èxit d’aquest estiu. El tou ha tornat aquest any, després de l’aturada obligatòria per la pandèmia.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending