Els Catarres seran un dels plats forts de la festa major d’Escaldes, el 26 de juliol

La banda catalana, que ha actuat en diverses ocasions al Principat, està de gira amb el seu nou treball discogràfic ‘Diamants’

Comentaris

Actuació d'Els Catarres a la festa major d'Andorra la Vella el 2019.
Actuació d'Els Catarres a la festa major d'Andorra la Vella el 2019. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

La banda catalana Els Catarres serà un dels plats forts de la festa major d’Escaldes. Quatre anys després d’actuar per darrer cop a la parròquia, el grup que va agafar volada amb el tema ‘Jenifer’, està de gira amb el seu darrera treball discogràfic ‘Diamants’. A Escaldes hi actuaran en el marc de la festa major el dia 26 d’aquest mes. Oficialment encara no hi ha ni lloc concret ni hora d’inici del concert. La darrera vegada, el 2018, l’actuació es va fer a l’aparcament dels Veedors.

El que sí que és clar és que el concert serà gratuït. Els Catarres arribaran al Principat -el darrer concert va ser durant la festa major d’Andorra la Vella a la plaça Guillemó el 2019- l’endemà d’haver actuat a Parets del Vallès, a prop de Granollers. El grup liderat per Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells ha anunciat aquest dissabte a través de les xarxes socials el conjunt d’actuacions que té previstes per al mes de juliol, partint de la base que avui mateix actuen al Canet Rock de Canet de Mar.

Comentaris (2)

Trending