Jover diu que el comú de Sant Julià no es pot queixar del programa d’inversions de Govern

El ministre contesta d'aquesta manera la demanda de la majoria i la minoria a la corporació laurediana que reclamen més implicació de l'Executiu en el manteniment de les carreteres secundàries

Comentaris

Eric Jover ha posat com a exemple d'inversió l'ampliació de la Universitat d'Andorra.
Eric Jover ha posat com a exemple d'inversió l'ampliació de la Universitat d'Andorra. Altaveu

El ministre portaveu, Eric Jover ha dit que el comú de Sant Julià de Lòria també ha de desenvolupar algunes de les inversions en carreteres secundàries. És la resposta de Govern a les declaracions fetes per la majoria i la minoria comunal instant l'executiu a fer més inversions a la xarxa viària de la parròquia laurediana.

Jover ha opinat que s'hauria de fer un històric de les inversions que des de Govern s'han efectuat a nivell de carreteres secundàries."Avui [dimecres] hem aprovat l’adjudicació de les obres per a l’arranjament del mur de sosteniment esllavissat de la CS-140, a la sortida del poble de Sant Julià de Lòria. L’objectiu de les obres es actuar i rehabilitar el mur ja existent a Fontaneda". El ministre ha afegit que "déu-n’hi-do els esforços que govern ha efectuar a la xarxa viària laurediana".

Segons Jover, "el comú de Sant Julià de Lòria no es pot queixar del programa d'inversions de Govern" i ha recordat l'ampliació de la Universitat d'Andorra (UdA) que és un projecte que voreja els sis miliions d'euros. "Govern governa, com no pot ser d'una altra manera, per a les set parròquies i fa un programa d'inversions en funció de les seves necessitats".

MILLORA DE CARRETERES

Govern ha aprovat l’adjudicació de la segona fase de les actuacions de millora a la CS-520 de Comallempla, a la parròquia de la Massana. L’adjudicació s'ha fet per un import de 132.469,54 euros. La situació del tram objecte del projecte es troba en el punt quilomètric 0+430 de la carretera secundària de Comallempla i té una llargada aproximada de 250 metres lineals, on es millorarà tot el sistema de drenatges, tant de pous com de cunetes, evitant un excés de volum d’aigua que es concentra en un sol punt i que permeti prevenir problemes d’erosió i impacte de sòlids.

També ha aprovat aquest dimecres l’adjudicació dels treballs de reposició d’una barrera dinàmica intermèdia per la protecció de la caiguda de blocs rocosos que es troba situada al Canal de l’Alzina, al Solà d’Andorra La Vella, afectada per diversos episodis de despreniments rocosos.

Comentaris (2)

Trending