Ja en servei les 84 noves places a l’aparcament de Casa Tresà d’Encamp

El pàrquing compta amb llocs per a persones amb diversitat funcional i per a vehicles de càrrega elèctrica

Comentaris

Nou aparcament de Casa Tresà a Encamp
Nou aparcament de Casa Tresà a Encamp Comú d'Encamp

Com ja s’havia avançat en la inauguració del pàrquing dels Bons a inicis del mes d’octubre, s’han posat en marxa les 84 noves places de l’aparcament de Casa Tresà d’Encamp. Les obres ja s’han ultimat, i així queda operatiu l’últim dels emplaçaments que es preveia a la parròquia, i que conté dos llocs per a persones amb diversitat funcional i dos que s’habilitaran per a vehicles de càrrega elèctrica.

Aquest nou aparcament, proper al carrer de la Vena, conjuntament amb el ja estrenat dels Bons, ha estat una inversió  de més d’1,2 milions d’euros en total que ha fet el comú d’Encamp per tractar de resoldre les problemàtiques d’aparcament. En aquest cas, a més, també s’ha treballat en un nou accés per a vianants des de l’avinguda Joan Martí. Aquesta construcció ha suposat, també la implantació d’una zona enjardinada i la construcció de la voravia dreta del carrer de la Vena des de l’avinguda.


Responsables comunals a l'entrada de l'aparcament de les Bons.

Relacionat

Encamp guanya un centenar de noves places d’aparcament

En el marc d’aquesta obra, s’ha aprofitat per reformar i modificar el rasant de l’entrada urbana del camí del Riu Blanc cap a Engolasters. Així, s’ha fet més accessible. També s’han plantat una vintena d’arbres de grans dimensions per embellir la zona i s’ha construït un nou pipicà a tocar l’aparcament. A més, s’ha inclòs una nova zona de lleure i per a la pràctica de l’activitat física a la part superior, separada dels accessos dels vehicles.

En concret, per a aquest aparcament, que es va posar oficialment en marxa ahir, s’ha fet una inversió de 698.480 euros en l’obra. D’altra banda, per la tecnologia, pel que fa a barreres d’accés i pagament, s’ha destinat un total de 38.685 euros.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending