Inici de les restriccions a la carretera d’Arinsal i obertura del telecabina

La mesura vol potenciar l’ús de la via per part de ciclistes -entre les vull i les dotze del matí- i posar en marxa el giny durant l’estiu suposarà una despesa de 25.000 euros

Ciclistes a la carretera d'Arinsal.
Ciclistes a la carretera d'Arinsal. COMU DE LA MASSANA

La Massana impulsarà a partir de dissabte vinent les restriccions de trànsit rodat a la carretera de Comallemple. D’aquesta forma, els caps de setmana no podran pujar amb vehicles de motor, per prioritzar l’ús per part de ciclistes. Per permetre l’accés a l’estació d’Arinsal, s’obrirà el telecabina, a un cost de tres euros.

La mesura s’aplicarà cada cap de setmana, des de les vuit fins a les dotze del matí. Per la seva banda, l’horari del giny anirà de dos quarts de deu del matí fins a dos quarts de sis de la tarda. La primera jornada de la mesura se celebrarà una sortida ciclista des de les Fontetes fins a dalt de tot de la carretera.

A més, a l’estació d’Arinsal hi haurà una festa, amb una gimcana infantil amb bicicleta i un taller d’iniciació al ciclisme per adults. Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració d’Andona. La festa es tancarà amb una botifarrada i un concert de Ladis B. Aquest dissabte el telecabina serà de fran.

“El poble d’Arinsal té un enorme potencial tant a l’hivern com a l’estiu i amb aquestes accions de dinamització, que compten amb el suport del teixit empresarial. Esperem revalidar l’èxit de visitants de l’any passat”, ha apuntat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. El cost global de mantenir obert el giny fins al setembre serà de 25.000 euros, que seran assumits entre el comú de la Massana i una vintena d’establiments d’Arinsal, a més dels ingressos dels tiquets.

Comentaris (4)

Trending