La Festa Major del Pas de la Casa estrena un vespre de tapes i cinema

La festivitat tindrà lloc el dilluns 28 i dimarts 29 de juny, dia de Sant Pere, i tots els actes seran gratuïts i a l’aire lliure amb espais controlats

Comentaris

Una imatge del carrer Major del Pas de la Casa.
Una imatge del carrer Major del Pas de la Casa. ARXIU

La Festa Major del Pas de la Casa inclourà com a novetat un vespre de tapes i cinema a l’aire lliure amb la projecció en gran format de la pel·lícula ‘Els Croods: una nova era’, per a públic familiar. La festivitat tindrà lloc el dilluns 28 i dimarts 29 de juny, dia de Sant Pere, i tots els actes seran gratuïts i a l’aire lliure, sempre amb mesures de seguretat i espais controlats.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha confirmat que, tot i la millora de la situació sanitària que ha permès preparar més coses que l’any passat, la situació actual encara “no ens ha permès programar tot el que voldríem per celebrar l’arribada de l’estiu i un dia de retrobament com és la Festa Major de Sant Pere”.

El dilluns, 28 de juny, des de les 10 h fins a la 13 h i de les 15 h fins a les 20 h a la plaça de l’església hi haurà instal·lats els llits elàstics i els inflables per als més menuts, que es complementaran amb jocs de fusta a la tarda i una desfilada de la família Gigacolors per tots els carrers del poble a les 10:30 h del matí. També s’inclourà un vespre en torn a la música i les versions de les cançons d’ara i de sempre amb el grup La Banda del Coche Rojo, i per acabar la jornada, la sessió de cinema i tapes.

El dia de Sant Pere, patró de la vila, els més petits també tindran el seu espai infantil amb inflables i jocs amb la Companyia Colors de monstre des de les 10 h fins a la 13 h i de les 15 h fins a les 20 h a la plaça de la Església. A les 10:30 h, des de la mateixa plaça sortirà la cercavila amb la Família Gordini, que recorrerà els carrers del poble. La Missa en honor al Sant Pere serà a les 12 h de migdia, oficiada per mossèn Elvira.

El programa de la tarda es reprendrà a les 15:30 h amb els jocs infantils de la companyia els Colors de monstre. A les vuit del vespre tindrà lloc el tradicional Concurs de Petanca a la plataforma GrandValira. Aquesta segona jornada acabarà amb el concert del grup de versions Dalton Bran i el castell de focs des de l’antiga Duana.

Comentaris

Trending